• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

25.08.2024

14:53

Već treća smena u Superligi! Novi Pazar se zahvalio Trajkoviću, zamena je spremna! (FOTO)

Starsportphoto

Fudbal

Već treća smena u Superligi! Novi Pazar se zahvalio Trajkoviću, zamena je spremna! (FOTO)

Podeli vest

Serija loših rezultata i samo jedan bod iz poslednja četiri kola bili su previše za Nikolu Trajkovića, koji više nije trener Novog Pazara.

Superligaš sa obala Jošanice i Raške saopštio je da je došlo do sporazumnog prekida saradnje sa dosadašnjim šefom stručnog štaba, a ime novog trenera biće poznato do kraja dana.

Kap koja je prelila čašu bio je poraz u Bačkoj Palanci, gde je novajlija iz Odžaka savladao Pazarce sa 2:1. Prethodno su se nižali porazi od Mladosti iz Lučana (0:1) i Crvene zvezde u Beogradu (4:1), dok su jedini bod osvojili na domaćem terenu protiv OFK Beograda (0:0).

Jedina svetla tačka bila je pobeda nad Spartakom iz Subotice (3:2), dok je meč protiv Vojvodine na "Karađorđu" odložen zbog evropskih obaveza Novosađana.

Trajković je postao treći trener koji je ove sezone ostao bez posla u Superligi, nakon Dejana Joksimovića iz Lučana i Ivana Radovanovića iz Jedinstva Ub.

Novi Pazar je tako nastavio praksu brzih promena na klupi, koja je postala uobičajena ne samo u Srbiji, već i širom regiona.

Novi strateg Novog Pazara, biće iskusni stručnjak Tomislav Sivić, koji je krajem prošle sezone obezbedio opstanak u eliti Železničaru iz Pančeva, a pored  "dizelke" tokom karijere je vodio brojne srpske i mađarske klubove.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Masovni ubica Uroš Blažić pravdao zločin upotrebom testosterona! On, ali i njegov otac pokazuju znake psihopatije! (VIDEO)
Live TV

Masovni ubica Uroš Blažić pravdao zločin upotrebom testosterona! On, ali i njegov otac pokazuju znake psihopatije! (VIDEO)

Suđenje Urošu Blažiću održano je tri puta uzastopno u Beogradu. On je pokušao da se opravda i da umanji odgovornost. Po prvi put imao je prilike da se soči sa porodicama ljudi koje je ubio. Uroš Blažić izneo je svoju odbranu i rekao da je razlog za njegovo ponašanje bilo to što je uzimao previše testosterona. Na ovu temu u "Info jutru govorio je vlasnik teretane Ahilej, Aleksandar Đorđević i fitnes terner Ivan Đorđević. Uživo u program javio se i advokat koji zastupa porodice Stefana Stefanovića.

25.08.2024

13:02

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Svet na nogama! UN pozvale na dijalog Libana i Izraela!
Planeta

Svet na nogama! UN pozvale na dijalog Libana i Izraela!

Kancelarija specijalnog koordinatora UN za Liban (UNSCOL) i Privremene snage UN u Libanu (UNIFIL) ocenile su današnja dešavanja na libansko-izraelskoj granici kao zabrinjavajuća i pozvali sve strane da obustave vatru i uzdrže se od dalje eskalacije.

25.08.2024

12:50

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija