• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

27.08.2024

16:19

Vlahović probio led, pa hvalio trenera! Mota mu uzvratio istom merom (VIDEO)

Reuters

Fudbal

Vlahović probio led, pa hvalio trenera! Mota mu uzvratio istom merom (VIDEO)

Podeli vest

Srpski fudbaler sinoć u 2. kolu Serije A postigao dva gola u trijumfu Juventusa nad Veronom (3:0).

Sad se lakše diše - Dušan Vlahović (24) je probio led u novoj sezoni. Naš reprezentativac je uspeo dva puta da se upiše u strelce na "Bentegodiju", čime je utabao put "staroj dami" ka drugom trijumfu u domaćem prvenstvu, ali i popravio lični učinak.

Mladi napadač je prošle sezone bio drugi strelac Kalča sa 16 pogodaka, ali sada mu je cilj da tu brojku premaši, kao i da pomogne ekipi da se trofeji vrate u Torino.

Činjenica je da crno-beli već sada izgledaju mnogo bolje nego prošle sezone pod vođstvom Masimilijana Alegrija. Srpski as tvrdi da je za to zaslužan novi šef stručnog štaba Tijago Mota.

- Kada je Mota došao u Juventus, mnogo smo razgovarali. Rekao mi je da sam previše nervozan na terenu, da moram bolje da upravljam tim emocijama tokom utakmica, ali i da se ne ljutim zbog gluposti - otkrio je Vlahović.

Foto: EPA Images

Dušan Vlahović protiv Verone dva puta tresao mrežu

Snažni centarfor ne krije da mu prija rad sa mladim stručnjakom, koji je doneo nešto potpuno novo.

- Najbitnije je da smo osvojili tri boda, srećan sam zbog ekipe i navijača. Malo mi je nedostajalo sreće protiv Koma, ali golovi su stigli i zadovoljan sam. Vredno radimo, imamo trenera sa drugačijim stilom. Da ništa ne oduzimamo gospodinu Alegriju, sa kojim smo osvojili Kup Italije, ali sa Motom se naš stav promenio. Sada treba da se ujedinimo i radimo još više, jer velike stvari počinju iz svlačionice i od jakog kolektiva - podvukao je Vlahović.

Foto: Reuters

Tijago Mota

S druge strane, ni kormilar "stare dame nije štedeo pohvale na račun momka koji je ponikao u Partizanu.

- Čestitam Vlahoviću, ali i svima ostalima koji su vršili pritisak i omogućili nam da postignemo golove. Dušan je lider ove grupe. Igrao je za tim, mnogo se kretao i iznad svega je igrač koji zna da trese mrežu. Zadovoljan sam, ali mora tako i da nastavi - poručio je Italijan.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Nebojša Bakarec: Nemoćni Đilas u besu napada i TVN1!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Nemoćni Đilas u besu napada i TVN1!

Koliko je Đilas sujetan, i koliko ne trpi kritiku, dokazuje njegov današnji napad (27.8.2024.) na N1 i njihovog kolumnistu, Predraga Đukanovića, koji je pre tri dana objavio kolumnu na N1, pod nazivom „Opoziciji fali Teodosić".

27.08.2024

15:19

TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast! (VIDEO)
Live TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast! (VIDEO)

SAD se sprema za obojenu revoluciju u Gruziji. Ruske snage izvele su masovne udare. Kijev napadnut dronovima u više talasa. Kada pomislimo da je došlo vreme da se smire tenzije u svetu, događaji u prethodnih četrdeset osam sati govore suprotno. Na ove i sve druge važne svetske teme u emsiji "Rat uživo" govorili su Nebojša Obrknežev iz Centra za društvenu stabilnost i general Vinko Pandurević.

26.08.2024

22:15

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija