• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

29.08.2024

20:30

Ubedljiv trijumf Makabija, TSC mora da se zadovolji Ligom konferencija!

Starsportphoto

Fudbal

Ubedljiv trijumf Makabija, TSC mora da se zadovolji Ligom konferencija!

Podeli vest

Fudbaleri Makabija pobedili su TSC rezultatom 5:1 i tako su overili plasman u Ligu Evrope.

Nije se TSC večeras proslavio, od samog starta Makabi je krenuo žestoko i još jednom je ubedljivo savladao protivnika. Postavio je pravu taktiku Žarko Lazetić, a odbrana tima iz Bačke Topole je od samog početka bila bušna.

Već posle šest minuta Makabi iz Tel Aviva je imao prednost 2:0. U oba slučaja precizan je bio Ado. Imao sjajne prodore koji nisu mogli defanzivci TSC-a da pročitaju. Prvo je zatresao mrežu u drugom, a zatim i u šestom minutu.

Za 3:0 precizan je bio Asante u 12. minutu. Izveli su gosti sjajan korner. jedan igrač je loptu prebacio do Holanđanina koji je ostao potpuno sam na dva metra od gola. Naravno, odmah je to iskoristio i povisio prednost svog tima.

 

Do kraja prvog poluvrdemena Makabi je vršio totalnu dominaciju, nisu mogli igrači domaćeg tima da nađu pravi način kako bi došli do gola izraelske ekipe.

Četvrti gol na meču je pao u 56. minutu, dobio je loptu Tugerman, a onda je sa nekih 20 metara uputio snažan, precizan i i neodbranjiv šut.

Imao je TSC u jednom momentu incijativu, pokušavali su da dođu do tog počasnog gola, ali nije im trud urodio plodom.

Kada su svi pomislili da će meč da se završi rezultatom 4:0, Revivo je uputio šut u 89. minutu, odbranio je Ilić. ipak natrčao je Šahar i zatresao mrežu, a onda je  u prvom minutu nadoknade Prestiže dao počasni pogodak 

Moraće tim iz Bačke Topole da zadovolji Ligom konferencija, dok će Makabi iz Tel Aviva igrati Ligu Evrope.

 

TSC - Makabi 1:5 (0:3)

Golovi: Prestiž (90+1) Ado (2,6), Asante (12), Tugerman (56), Šahar 

Sudija: Žoa Pinjero

Stadion: TSC arena

Grad: Bačka Topola

TSC: Ilić- Vlaukin, Capan, Stevanović, Petrović -  Radin(Od 46. Milosavljević), Đakovac (Od 61. Mbeugo) Pantović, Pejić, Jakovac, Ćirković(71. Sos) - Lazetić(Od 46. Stanić)

Trener: Dean Klafurić

Makabi: Mišpati, Jezikel(od 46 Našimas), Asante, Šlomo(Od 64. Biton), Revivo - Perec(Od 64. Šar), Van Overem, Kaničovski - Davida(Od 46. Lajus), Turgeman(Od 64. Madmon), Ado

Trener: Žarko Lazetić

 

 

UŽIVO:

90+1 - Prestiž je dao počasni pogodak  za TSC

89. minut - Potpuni debakl! Šahar je postigao gol! Revio je šutirao, odbranio je Ilić, a zatim je Šahar samo naletio na loptu i zatresao mrežu.

87. minut - Pokušali su igrači TSC-a ponovo da stignu do gola Makabija, ipak ponovo bez uspeha.

80. minut - Lajus je pokušao iz šesnaesterca, ali spretno je odbranio Veljko Ilić i sačuvao gol  TSC-a.

78. minut - Ponovo je Makabi ekipa koja se pita za sve. Uspotavili su dominaciju igrači izraelskog tima.

70. minut - Sjajno igra TSC u poslednjih 10 minuta. Međutim niakako da probiju odbranu Makabija.

64. minut - Velika šansa za TSC! Lopta je dobio Pantović u šesnaestercu, uputio je sjajan šut, ipak odbrana protivničkog golamna.

56. minut - Novi gol za Makabi, agonija TSC-a se nastavlja .Precizan je bio Turgeman sa nekih 20 metara, nije mogao Veljko Ilić ništa.

Foto: Starsportphoto

 

 

52. minut - Pokušao je Ado da napravi prodor, srušen je na ivici šesnaesterca, ipak sudija je odlučio da nije u pitanju faul.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme

KRAJ POLUVREMENA

44. minut - Velika prilika za TSC! Šutirao je Turgeman, međutim lopta je otišla pored gola!

39. minut - Prva ozbiljna prilika za TSC! Ćirković je šutirao iz velike daljine, propustio je loptu Lazetić, ali brani ipak Mištpati

31. minut - Dobro je sada reagovao Krstić. Odlično je u šesnaestercu utrčao na loptu i izabacio je na drugu polovinu.

28. minut - Pokušao je TSC da napravi šansu! Lopta je išla od igrača do igrača, ipak snašao se Mišpati i preuzeo loptu u svoje vlasništvo

22. minut - Nova opasnost pred golom Makabija, ipak uspeli to da otklone defanzivci TSC-a.

16. minut - Fudbaleri TSC nezadovoljni su razvojem situacije na terenu, gube  živce, pa je sada žuti karton dobio Milan Radin posle rasprave sa sudijom. 

12. minut - Srpski superligaš je pred katastrofom. Novi pogodak Izraelaca, ovog puta strelac je Asante. Izabranici Žarka Lazetića izveli su korner da desne strane, jedan igrač je loptu prebacio do Holanđanina, koji je ostao potpuno sam na levoj stativi i pogodio sa dva metra. 

9. minut - Defanzivac TSC Luka Capan zbog povrede je morao da napusti igru već posle devet minuta igre. Umesto njega na teren je Vukašin Krstić.

6. minut - Novi gol Makabija! Potpuno dekoncetracija u redovima TSC-a. Ado je ponovo iskoristio rupe u odbrani i postigao gol!

Foto: Starsportphoto

 

 

4. minut - Nova šansa za Makabi! Šutirao Ado, ali brani sada sigurno Ilić.

2. minut - Makabi odmah stigao do vođstva! Strelac je Ado, nepažnja odbrane TSC-a je sada bila kobna. Vlaukin je ostavio dosta prostora protivniku i to je završilo golom.

1. minut - Utakmica je počela!

20.45 - U prvom meču, strelci za pobedu Makabija od 3:0 bili su Turgeman u 26. minutu, Perec u 63. i za kraj je Madmon u 83. minutu.

20.40 - Ukoliko ne uspeju da se plasiraju u Ligu Evrope, TSC će sigurno igrati u grupnoj fazi Lige konferencija.

20.30 - Dobrodošli na naš blog posvećen meču TSC-a i Makabija

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Muslimanski političari po svaku cenu hoće da naprave unitarnu Bosnu i Hercegovinu! Srbi rade sve da očuvaju mir u regionu, ali neko želi "drugo poluvreme"! (VIDEO)
Live TV

Muslimanski političari po svaku cenu hoće da naprave unitarnu Bosnu i Hercegovinu! Srbi rade sve da očuvaju mir u regionu, ali neko želi "drugo poluvreme"! (VIDEO)

Specijalni gost emisije "Rat uživo" bio je ministar unutrašnjih poslova Bosne i Hercegovine Nenad Nešić. On je govorio o poziciji Srba u Federaciji BiH, nedavnom pokušaju atentata na njega, ali i o težnjama muslimanskih političara da naprave unitarnu Bosnu i Hercegovinu, odnosno ukinu Republiku Srpsku.

29.08.2024

22:58

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Loše vesti iz moćne evropske ekonomije! "Primetno je..."
Planeta

Loše vesti iz moćne evropske ekonomije! "Primetno je..."

Stopa nezaposlenosti u Nemačkoj je u avgustu mesečno porasla za 0,1 odsto na 6,1 odsto pošto je broj nezaposlenih porastao za 63.000 u odnosu na jul na 2,87 miliona, objavila je danas nemačka Savezna agencija za zapošljavanje sa sedištem u Nirnbergu.

30.08.2024

12:41

Amerika se, ipak, lomi! Pojavila se nova anketa!
samo poen!

Amerika se, ipak, lomi! Pojavila se nova anketa!

Demokratski predsednički kandidat Kamala Haris ima jedan procentni poen prednosti u odnosu na republikanskog rivala Donalda Trampa, uoči novembarskih izbora, pokazuje najnovija anketa lista Volstrit Džornal (WSJ).

30.08.2024

08:55

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija