• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

30.08.2024

21:29

Motika se vratio u Nemačku! Olimpija pustila Srbina na pozajmicu!

Starsportphoto

Fudbal

Motika se vratio u Nemačku! Olimpija pustila Srbina na pozajmicu!

Podeli vest

Bivši fudbaler Crvene zvezde Nemanja Motika (21) vratio se u nemački fudbal! Kako je zvanično saopštio Grojter Firt, klub je uspešno završio pregovore i doveo nekadašnjeg omladinskog reprezentativca Srbije na pozajmicu iz ljubljanske Olimpije.

Informaciju koju je ranije danas objavio nemački izveštač Florijan Platenberg, sada je zvanično potvrdio i klub na svom nalogu na društvenoj platformi "Iks". Osim toga, čelnici su potvrdili da su osigurali i mogućnost otkupa 21-godišnjeg krilnog igrača.

 

 

Motika je danas zvanično predstavljen kao novi igrač, a nakon što je stigao u klub i priključio se ekipi, kratko se obratio i medijima. 

- Rođen sam u Nemačkoj i igrao sam tamo tokom svoje mladosti, tako da mi je bila želja da se vratim u nemački fudbal u nekom trenutku. Srećan sam što sada imam tu priliku i želim da dam sve od sebe, kako na terenu tako i van njega, da pomognem timu- izjavio je Motika, čiji ugovor sa Olimpijom traje do 2026. godine.

 

 

- Nemanja donosi mnogo toga za svoje godine. Smatramo da je kombinacija mladog, ambicioznog igrača i njegovog iskustva veoma uzbudljiva, i očekujemo da će to pokazati na terenu. Sa njim dobijamo još jednu ofanzivnu opciju - objasnio je sportski direktor, Rašid Azouzi.

Podsetimo, Motika je u januaru 2022. godine stigao u Crvenu zvezdu iz minhenskog Bajerna za 2,5 miliona evra, sa velikim očekivanjima da postane ključni igrač kluba. Ipak, Beograd je napustio kao jedno od najvećih razočaranja poslednjih godina, a potom je prešao u Olimpiju kao slobodan igrač.

Ovo leto je na 11 utakmica u slovenačkom prvenstvu i evropskim takmičenjima postigao dva gola i upisao dve asistencije, dok je prošle sezone na 42 utakmice zabeležio sedam golova i osam asistencija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Srbija može na razne načine da profitira od saradnje s Francuskom! Vučić je za samo par meseci ugostio Đinpinga, Šolca i Makrona! (VIDEO)
Live TV

Srbija može na razne načine da profitira od saradnje s Francuskom! Vučić je za samo par meseci ugostio Đinpinga, Šolca i Makrona! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer TV bili su Nikola Perišić iz Centra za društvena istraživanja i potpredsednica Skupštine Srbije Marina Raguš. Govorili su o jučerašnjoj poseti francuskog predsednika Emanuela Makrona Srbiji i njegovom sastanku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem tokom kog su potpisani brojni sporazumi.

30.08.2024

16:03

Ceo region kritikuje Srbiju zbog nabavke najsavremenijih aviona! Francuska ima razloga za poverenje u našu državu! (VIDEO)
Live TV

Ceo region kritikuje Srbiju zbog nabavke najsavremenijih aviona! Francuska ima razloga za poverenje u našu državu! (VIDEO)

Emanuel Makron ponovo je u gostima u Srbiji. Kakve benefite će imati naša zemlja od ove posete? Makron i Vučić govorili su i o kupovini borbene eskadrile borbenih aviona rafal. Kada Srbija dogovori kupovinu novih aviona, onda je to prst u oku Bošnjacima, Hrvatima, ali i opozicionim medijima. Obnavljanje naših vojnih resursa predstavlja opasnost za ceo svet, a kada to rade drugi, to je za pohvalu. Napredak naše zemlje u svakom pogledu nikada nam neće oprostiti. Na ovu temu u "Info jutru"govorio je savetnik predsednika Vlade za nacionlanu bezbednost prof. dr Miroslav Bjegović.

30.08.2024

13:01

Hronika

Pokrenuta istraga protiv dva muškarca: U iznajmljenim stanovima skladištili drogu, zaplenjena velika količina
Hronika

Pokrenuta istraga protiv dva muškarca: U iznajmljenim stanovima skladištili drogu, zaplenjena velika količina

Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv Miodraga Ž. (44), Nikole A. (37) i još jednog lica za kojim se traga, zbog sumnje da su, kao grupa, neovlašćeno radi prodaje u izjamljenim stanovima držali 224,52 grama opojne droge kokain i 428,92 grama opojne droge kanabis, kao i veliku količinu novca – više od 1.5 miliona dinara, 42.500 evra i drugih deviza.

30.08.2024

15:10

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija