• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

01.09.2024

06:59

Haos u Hrvatskoj! Opšta tuča navijača Hajduka i Osijeka (VIDEO)

profimedia

Fudbal

Haos u Hrvatskoj! Opšta tuča navijača Hajduka i Osijeka (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Hajduka iz Splita savladali su na "Poljudu" Osijek sa 1:0, a navijači su napravili katastrofalan uvod u ovu utakmicu.

Uoči jednog od derbija hrvatskog fudbala viđene su užasne scene. Navijači Osijeka, Kohorta upali su u Split tokom dana, gde je došlo do masovne tuče sa pripadnicima Torcide iz Splita. 

Splitska policija saopštila je da je privedena 21 osoba zbog tuče navijača Hajduka i Osijeka, a jedna je osoba zatražila lekarsku pomoć. Kako su tamošnji mediji preneli u zatvoru je završilo 15 navijača kluba iz Osijeka, a šest iz Splita.

"Oko 13:25 primljena je dojava o fizičkom sukobu navijačkih grupa na području Gripa u Splitu. Policijski službenici su vrlo brzo došli na mesto događaja i prekinuli dalji sukob", saopštila je policija.

Na snimcima se može videti totalni haos koji su napravili huligani, tuča, dok su jednog navijača udarali i gazili dok je ležao na zemlji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Správce3 (@hooligans_cz)

 

 

 

Što se utakmice tiče, Marko Livaja je u 56. minutu bio jedini strelac u minimalnom trijumfu Hajduka koji ima 11 od mogućih 15 bodova, a u narednom kolu čeka ga derbi sa Dinamom u Zagrebu. 

Znamo da idemo u goste Dinamu. Oni su jači od nas. Idemo u Zagreb s respektom. Možda smo mogli da imamo dva boda više. Protiv Lokomotive je utakmica skoro bila rešena. Idemo napred, na kraju godine ćemo videti gde smo - rekao je trener ekipe iz Splita Đenaro Gatuzo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija