• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

02.09.2024

10:11

Sin rastužio Bekama! Odustao od fudbala u 22. godini, ali će mama biti ponosna

profimedia

Fudbal

Sin rastužio Bekama! Odustao od fudbala u 22. godini, ali će mama biti ponosna

Podeli vest

Romeo Bekam, sin slavnog Dejvida Bekama, morao je da završi fudbalski karijeru u 22. godini.

Ne, nije povreda u pitanju. Očekivali su svi da Romeo nasledi slavnog tatu, ali nikada nije bio ni približno na nivou legendarno fudbalskog asa. 

Igrao je za drugi tim Majamija, pa je prošlog leta prešao u redove premijerligaša Brentfora. Međutim, nije želeo da igra za rezervni tim, a pošto je bio dalekeo od prve ekipe, Romeo je odlučio da odustane od fudbalske karijere u 22. godini, pa je malo rastužio tatu.

Foto: profimedia

Romeo fudbalski teren zamenio modnom pistom

 

Ne mora da brine, već ima novi posao. U modnoj industriji. Želi da bude maneken, a barem će mama biti ponosna. Pošto nije uspeo na nasledi tatu, možda će imati više sreće u modi, koja je takođe njegova strast, kao i mame Viktorije, koja će mu bez sumnje otvoriti mnoga vrata.

- Romeo je odlučio da obesi kopačke o klin i posveti se modi. Nedavno je potpisao ugovor sa vrhunskim modnima agentom iz Pariza i radiće sa nekim velikim brendovima - prenosi San reči izvora bliskog porodici Bekam.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)

Inače, Romeo nije jedini Bekamov sin koji je odustao od fudbala. Najstariji sin Bruklin je  pokušao kroz Arsenalovu akademiju da napraviti karijeru, ali je odustao 2015. godine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija