• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

03.09.2024

16:34

Igraš fudbal zbog para... Počelo je, izbačen iz reprezentacije jer je otišao u Saudijsku Arabiju

profimedia

Fudbal

Igraš fudbal zbog para... Počelo je, izbačen iz reprezentacije jer je otišao u Saudijsku Arabiju

Podeli vest

Stivena Bergvajna će nastavak karijere u Saudijskoj Arabiji koštatu dresa reprezentacije.

Dosadašnji fudbaler Ajaksa karijeru će nastaviti u Al-Itihadu. Ta njegova odluka veoma je razočarala selektora Holandije Ronalda Kuman. Zatvorio mu je vrata reprezentacije, a ova njegov potez mogao bi da podigne veliku prašinu.

 Stiven Bergvajn je otišao u Saudijsku Arabiju sa 26 godina. Jasno je da to nema veze sa sportskim ambicijama. Njegova knjiga za nacionalnim timom Holandije je zatvorena. On je verovatno znao da ću to da kažem -  rekao je Kuman.

Bergvajn je od 2018. deo nacionalnog tima i na 35 utakmica postigao je osam golova.

-  Tako mlad, a već gledaš da zaradiš što više novca, tu više nema sportske ambicije ni fudbalske karijere. 

Foto: profimedia

Stiven Bergvajn zbog para uzbačen iz reprezentacije

 

Ajaks će od prodaje fudbalera, koga je Totenhemu platio 31 milion evra pre dve godine, zaraditi 21 milion evra, dok će on imati godišnju platu od devet miliona evra. Potpisao je ugovor na tri godine 

- Nisam morao da idem, bio sam srećan u Ajaksu. Ali, na kraju morate da mislite na sebe - kazao je 26-godišnji fudbaler koji je u dresu Ajkasa postigao 41 gol na 80 mečeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

Uhapšen predsednik Osnovnog suda u Lebanu! Uzeo torbu punu evra za "debelu uslugu"
Hronika

Uhapšen predsednik Osnovnog suda u Lebanu! Uzeo torbu punu evra za "debelu uslugu"

Po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, u saradnji sa Bezbednosno informativnom agencijom i Službom za borbu protiv organizovanog kriminala MUP Republike Srbije, nakon višemesečnog predistražnog postupka uhapšeni su S.C., predsednik Osnovnog suda u Lebanu zbog krivičnog dela primanje mita iz Leskovca, i D. M. zaposlena u istom sudu, zbog krivičnog dela davanje mita.

03.09.2024

12:03

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija