• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

05.09.2024

16:47

Velike vesti za srpski fudbal! Stadion u Zaječaru ima sve uslove za evropske utakmice!

Printskrin:Youtube/gagacc

Fudbal

Velike vesti za srpski fudbal! Stadion u Zaječaru ima sve uslove za evropske utakmice!

Podeli vest

Fudbalski savez Srbije saopštio je da je stadion u Zaječaru "Kraljevica" ispunio sve kriterijume za evropske utakmice, što znači da će ubuduće reprezentacija Srbije i naši klubovi moći da igraju na njemu međunarodne mečeve!

Predsednika Komisije za stadione i bezbednost FSS i direktora privrednog društva "FSS Stadioni", Ljubisav Sekulić, otkriva da je pomenuto zdanje dobilo sertifikat poput onog koji već ima "Dubočica" u Leskovcu.

Drago mi je da mogu da obavestim sportsku i fudbalsku javnost da je stadion "Kraljevica" u Zaječaru, ispunio sve kriterijume za dobijanje UEFA 4 kategorije stadiona. Pored stadiona "Dubočica" u Leskovcu, koji je već sertifikovan, očekujemo jako brzo da će i stadion "Lagator“ u Loznici dobiti navedenu kategorizaciju - rekao je Ljubisav Sekulić.

Foto: Printskrin:Youtube/gagacc

Stadion u Zaječaru "Kraljevica"

 

Sekulić naglašava da je u ovome mnogo pomogla država Srbija.

- Zahvaljujući strateškom opredeljenju FSS, ali uz bezrezervnu pomoć države Srbije, dostigli smo nivo da već od sredine septembra najveći broj klubova može da igra na terenima kao u najrazvijenijim evropskim ligama! Daljim radom i ulaganjem u infrastrukturu, dobićemo definitivno najbolje uslove za sve učesnike fudbalske igre - zaključio je Ljubisav Sekulić.

Fudbalski savez Srbije dodaje da osim stadiona Crvene zvezde i Partizana, sada Evropa može da se igra u na pomenutim objektima.

"To znači da klubovi i reprezentacija mogu evropske utakmice da igraju i van Beograda (stadioni Crvene zvezde i Partizana), u gore navedenim gradovima (Leskovac i Zaječar)", dodaju iz FSS.

Među stadionima koji imaju sve uslove za evropske utakmice nalazi se i onaj u Bačkoj Topoli na kojem igra TSC.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Novi društveni sloj se pojavljuje u svetu! Depopulacija je najsumanutiji projekat vladara iz senke! (VIDEO)
Live TV

Novi društveni sloj se pojavljuje u svetu! Depopulacija je najsumanutiji projekat vladara iz senke! (VIDEO)

Nemačka antiimigraciona Alternativa za Nemačku (AfD) slavi istorijski uspeh, velikom pobedom u istočnoj državi Tiringiji, a malo joj je nedostajalo da osvoji i najviše glasova u drugoj državi, Saksoniji. AfD je u Tiringiji osvojio skoro trećinu glasova, devet procenata ispred konzervativne Hrišćansko-demokratska unija (CDU) i daleko ispred tri vladajuće nemačke stranke. Ovo neverovatno političko dešavanje za Informer je komentarisao akademik Dragan Radenović u "Info jutru".

05.09.2024

12:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija