• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

06.09.2024

09:49

Rade hvalio "orlove", Piksi poručio: Valjda će ovi eksperti shvatiti...

Starsport/Tanjug/Peđa Milosavljević

Fudbal

Rade hvalio "orlove", Piksi poručio: Valjda će ovi eksperti shvatiti...

Podeli vest

Fudbaleri Srbije sinoć su odigrali 0:0 sa šampionom Evrope Španijom na startu Lige nacija, a tim rezultatom navijači i dobar deo javnosti izuzetno su zadovoljni. Među onima koji su pohvalno govorili o našem nacionalnom timu je i poznati stručni konsultant Rade Bogdanović, koji se u prošlosti nije libio da oplete i po reprezentaciji, ali i po klubovima.

Nekadašnji napadač Atletiko Madrida i Verdera po običaju je gostovao u studiju RTS-a i analizirao igru našeg nacionalnog tima. Na poluvremenu je imao šta da kaže na račun promašaja Luke Jovića, a po okončanju susreta priznao je da su ga "orlovi" prijatno iznenadili protiv jedne od najjačih ekipa na svetu.

Naročito je izdvojio Predraga Rajkovića, koji je fenomenalno branio, a sjajnu partiju pružili su svi iz defanzivne linije tima.

- Za naš tim ovaj bod je bitan za samopouzdanje i za utakmice koje dolaze. Rajković je odličan, kao i svi naši reprezentativci. Možemo samo da im čestitamo, jer ipak smo igrali protiv prvaka Evrope. Buduće utakmice pokazaće da li smo na pravom putu. Biće protiv Danske totalno drugačija utakmica i način igre, jači tempo i intenzitet, ali momci su pokazali da su hteli da brane i odbrane grb koji nose. Branili smo se i odbranili protiv evropskog prvaka - kaže Bogdanović.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Rade Bogdanović

Nešto kasnije, konferenciju za medije održao je selektor Srbije Dragan Stojković Piksi i čini se, imao poruku na račun, između ostalih, Bogdanovića. Nije ga imenovao, ali sva je prilika da je mislio na njega, verovatno ne slutivši da je Rade ovog puta nahvalio nacionalni tim.

- Valjda će sada ovi, kako se zovu, fudbalski eksperti što gostuju po televizijama, nešto razumeti i shvatiti. Što se Jamala i Vilijamsa tiče, praktično smo ih udvajali. Birmančević je imao pomoć Nedeljkovića i obrnuto. Nisam želeo da ostanu jedan na jedan, ta disciplina i potrošnja na tom nivou može da me zadovolji - govorio je Stojković.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Vazdušni prostor predstavlja suverenitet jedne zemlje, a "rafali" su idealni za njegovo čuvanje! Sve pilote raduje nabavka novih aviona! (VIDEO)
Live TV

Vazdušni prostor predstavlja suverenitet jedne zemlje, a "rafali" su idealni za njegovo čuvanje! Sve pilote raduje nabavka novih aviona! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je nedavno, povodom medijskih objava da će Srbija svoje ratne avione MiG-29 ustupiti Ukrajini, da on nikada u životu to ne bi uradio i da migove "nikome na svetu, ni za šta na svetu, ne bi dao". Ove izjave, ali i nabavku francuskih "rafala" komentarisao je penzionisani vojni pilot Boriša Mandić tokom svog gostovanja u "Info jutru".

06.09.2024

09:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Četiri priče o caru Dušanu koje opstaju vekovima!
Srbija

Četiri priče o caru Dušanu koje opstaju vekovima!

Među Srbima iz sela Lokvice, smeštenog na padinama Šar-planine, u blizini Prizrena, sa kolena na kolena gotovo sedam vekova, prenose se priče o vremenu kada je i ovaj kraj bio pod carom Dušanom, najmoćnijim vladarom u srpskoj istoriji.

06.09.2024

07:30