• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

08.09.2024

21:26

Zvanično - Tadić dobio srpsko društvo na Bosforu! Kostić napustio Juventus!

Reuters

Fudbal

Zvanično - Tadić dobio srpsko društvo na Bosforu! Kostić napustio Juventus!

Podeli vest

Iskusni levi bočni fudbaler karijeru nastavlja u Fenerbahčeu.

Mesecima je jasno svima da mesta za Filipa Kostića u novom Juventusu mesta nema. Srpski fudbaler nije bio u planovima trenera Tijaga Mote, a "stara dama" je pregovarala sa brojnim klubovima koji su bili zainteresovani za usluge levog bočnog fudbalera. Ipak, željni da zarade što više čelnici torinskog velikana umalo su od gotovog napravili veresiju i u svom timu zadržali nezadovoljnog igrača sa ogromnom platom.

Na sreću Juventusa, ali i Filipa Kostića, u poslednji čas javio se Fenerbahče. Turski velikan vrlo brzo je dogovorio sve uslove sa "starom damom", a momak iz Kragujevca seli se na Bosfor na jednogodišnju pozajmicu. 

Fener će od Juventusa preuzet celu platu Filipa Kostića koja iznosi oko 2.500.000 evra po sezoni, a Turci će narednog leta imati mogućnost da otkupi srpskog fudbalera za oko 5.500.000 evra. 

Filip Kostić je tokom leta bio želja Sautemptona, Kristal Palasa, Fiorentine, kao i brojnih klubova sa Bliskog istoka, ali su sve ponude odbijene. Na kraju je Juventus morao da pristane na pozajmicu budući da vremena za nove pregovore nije bilo. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija