• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

09.09.2024

12:15

Šta je s mozgom? Trener uleteo na teren i napravio haos (VIDEO)

printscreen

Fudbal

Šta je s mozgom? Trener uleteo na teren i napravio haos (VIDEO)

Podeli vest

Neverovatne scene viđene su na fudbalskoj utakmici u Italiji.

Trener jedne ekipe uleteo je na teren i napravio haos samo da bi sprečio da njegov tim primi gol. Šta se desilo? Na meču Pontasivea i Subijana, timova iz tamošnje šeste lige, domaćini su krenuli u kontru, jedan fudbaler je u punom trku jurišao ka golu, kada je usledio nestvaran potez trenera Subijana.

Rešio je da startuje na protivničkog igrača kada je video da će njegova ekipa da primi gol. Trener je protivničkom igraču podmetnuo nogu i poslao ga na travu. Svi su bili u šoku, igrači domaćeg kluba su okružili trenera, nastala je gužva, napali su ga, a sudija mu je momentalno pokazao crveni karton.

Čeka ga sigurno duga kazna možda i suspenzija iz fudbala. 

Pogledajte šta je trener uradio, a video je postao viralan na društvenim mrežama. 

 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Trijumf Italijana na biciklističkoj trci “Wild bear” na Tari
Društvo

Trijumf Italijana na biciklističkoj trci “Wild bear” na Tari

Vozači italijanskog profesionalog biciklističkog tima “DMT Racing team by Marconi” - Mattia Toccafondi i Peter Menghetti pobednici su trećeg izdanja trodnevne, timske, etapne biciklističke trke pod nazivom “Wild Bear MTB Stage Race” održane na Terenima Nacionalnog parka Tara od 4-7. septembra.

09.09.2024

13:59

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija