• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

10.09.2024

20:30

Hteo da pobegne glavom bez obzira! Sančez žestoko opleo po Mančesteru: Posle prvog treninga sam tražio raskid!

EPAIMAGES

Fudbal

Hteo da pobegne glavom bez obzira! Sančez žestoko opleo po Mančesteru: Posle prvog treninga sam tražio raskid!

Podeli vest

Kao klinac sam zavoleo Mančester junajted, nisam se raspitao o stanju, a kada sam došao video sam kakva je situacija, priseća se Aleksis Sančez.

Odlazak Aleksa Fergusona iz Mančester junajteda nadvio je crne oblake iznad "Old Traforda" pre punu deceniju. Slavni engleski klub od tada ne uspeva da dođe do značajnih rezultata i trofeja, a ni brojna pojačanja nisu pomogla "crvenim đavolima". Skupoceni fudbaleri počeli su da dolaze u eri Dejvida Mojesa, sve se nastavilo pod patronatom Luja Van Gala, ali se kao najveći potrošač pokazao - Žoze Murinjo.

Uprava Mančestera je slavnom Portugalcu ispunila svaki prohtev i na "Old Traford" dovela brojne igrače među kojima i - Aleksisa Sančeza. Reprezentativac Čilea stigao je među "crvene đavol" u januaru 2018. godine iz Arsenala u transferu teškom 34.000.000 evra. Bio je Sančez veliko pojačanje budući da je tokom mandata u Londonu postigao 80 golova, ali se na severu Ostrva niikada nije snašao. 

Iako je pomenute godine Sančez bio na pragu Mančester sitija, usled problema sa finansijama, "građani" su morali da odustanu od transfera. Čileanac je završio u crvenom delu Mančestera, a nakon prvog treninga od svojih menadžera tražio je da ga vrate u Arsenal. 

Foto: EPAIMAGES

 

- Dogovorio sam se sve sa Mančester sitijem, ali sam zbog nekih problema prihvatio da na kraju odem u Junajted. Bilo je primamljivo jer sam kao klinac zavoleo taj klub. Nisam imao informacija kakva je situacija na "Old Trafordu"... Ponekad postoje stvari koje ne shvataš dok ih ne osetiš. Na prvom treningu sam video kakva je situacija, čim sam došao kući tražio sam od agenta da raskinemo ugovor i da me odmah vrati u Arsenal. Svi su mi se smejali, a ja sam im objasnio da ništa nije kako treba. Morao sam da ostanem - rekao je Aleksis Sančez. 

Nije Mančester legao Sančezu budući da je na 45 utakmica postigao tek pet golova pre nego što je 2020. godine otišao u milanski Inter. Nakon dve sezone usledila je kratka epizoda u Marseju pre nego što se prošlog leta vratio na "San Siro", ali sa daleko manje uspeha. 

Pre nešto više od dva meseca Sančez je napustio Inter po drugi put u karijeri i dogovorio saradnju sa Udinezeom. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

Oglasilo se Tužilaštvo o slučaju male Danke Ilić: Samo u ovom slučaju Dragijević i Janković izlaze na slobodu
Hronika

Oglasilo se Tužilaštvo o slučaju male Danke Ilić: Samo u ovom slučaju Dragijević i Janković izlaze na slobodu

Za nešto manje od mesec dana Dejanu Dragijeviću i Srđanu Jankoviću koji su osumnjičeni za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić u Banjskom polju, isteći će pritvor. Ukoliko optužnica do tada ne bude podignuta, oni će morati da budu pušteni na slobodu. Ipak, kako saznaje Telegraf.rs, Više javno tužilaštvo u Zaječaru nastoji da podigne optužnicu pre nego što osumnjičenima istekne šest meseci pritvora.

10.09.2024

15:52

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija