• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

14.09.2024

15:16

Horor! Fudbaler pao s balkona, krvari, zadobio više preloma

profimedia

Fudbal

Horor! Fudbaler pao s balkona, krvari, zadobio više preloma

Podeli vest

Fahad Al-Muvalad, napadač reprezentacije Saudijske Arabije i kluba Al-Šabab, pao je sa balkona i završio u bolnici Rašid u Dubaiju

Al-Muvalad je, kako mediji prenose, pao  sa balkona svog stana na drugom spratu u Dubaiju. Odmah je  prebačen u bolnicu, a kako su lekari rekli nakon prvih pregleda pored krvarenja zadobio je više preloma.

Kamere na ulici i kod kuće fudbalera trenutno se pregledaju kako bi se utvrdili uzroci nesreće. Prema saudijskim izvorima, niko nije bio s njim u trenutku nesreće, jer su njegovi prijatelji otišli tri sata pre nesreće. Nesreća se prema navodima medija desila u četvrtak ujutru između devet i 10 sati.

Fahad igra za reprezentaciju od 2012. godine i bio je član tima koji je nastupa na Mundijalu u Rusiji. S druge strane, u Katar nije putovao zbog afere vezane za doping u kojoj se našao. Nedavno je igrao protiv reprezentacija Indonezije i Kine u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Jevtić pružio podršku Vučiću: Najavljene mere pravi odgovor na Kurtijev teror nad Srbima na KiM
Politika

Jevtić pružio podršku Vučiću: Najavljene mere pravi odgovor na Kurtijev teror nad Srbima na KiM

U vremenima izazova, u situaciji kada se srpski narod nalazi na udaru etno-nacionalizma Aljbina Kurtija koji sprovodi institucionalno nasilje nad srpskim narodom, država Srbija na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem još jednom pokazuje da mudrom i odgovornom politikom čini sve da srpski narod zaštiti na način koji je u ovom trenutku najefikasniji u smislu mera protiv svega onoga što Kurti radi Srbima na Kosmetu, izjavio je danas gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić.

14.09.2024

15:15

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!
Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!

U okviru akcije preventivnih pregleda koji se svakog vikenda održavaju u većini zdravstvenih ustanova u Srbiji, u Čačku će u nedelju primati pacijente lekari Opšte bolnice i Doma zdravlja.

13.09.2024

15:45