• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

17.09.2024

16:47

Kraj veličanstvene karijere! Batum rekao - dosta!

EPAImages

Fudbal

Kraj veličanstvene karijere! Batum rekao - dosta!

Podeli vest

Košarkaš Los Anđeles Klipersa Nikola Batum saopštio je da završio reprezentativnu karijeru u selekciji Francuske.

Batum je za seniorsku reprezentaciju Francuske debitovao 2009. godine.

- Došlo je vreme da zatvorim ovo veličanstveno poglavlje i predam štafetu novoj generaciji. Najlepša stvar u karijeri mi je bila da nosim dres francuske reprezentacije - napisao je Batum na društvenoj mreži "X".

On je istakao da je tokom karijere sa reprezentacijom Francuske imao uspona i padova.

- Ponosan sam što sam doprineo pisanju dela istorije francuske košarke. Sada je red na mlade. Reprezentacija Francuske je u dobrim rukama i znam da će nacionalni dres nastaviti da sija - dodao je košarkaš.

Batum je sa reprezentacijom Francuske osvojio srebrne medalje na OI u Tokiju 2021. i u Parizu ove godine. Sa "trikolorima" osvojio je bronzana odličja na Svetskim prvenstvima 2014. i 2019. godine.

Batum je sa selekcijom Francuske bio šampion Evrope 2013, a dve godine ranije osvojio je srebro na EP u Litvaniji. On je 2015. sa nacionalnim timom osvojio bronzu na kontinentalnom šampionatu u Francuskoj.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Ovo su pravila za putovanje u EU od 10. novembra! Aleksandar Seničić objasnio kako će aplikacija funkcionisati, kome ne treba dozvola i ko je neće plaćati
Društvo

Ovo su pravila za putovanje u EU od 10. novembra! Aleksandar Seničić objasnio kako će aplikacija funkcionisati, kome ne treba dozvola i ko je neće plaćati

Nova pravila za ulazak u zemlje Evropske unije donose značajne promene koje će uticati na sve putnike. Evropski sistem putnih informacija i autorizacija (ETIAS) predstavlja novi način prijavljivanja za ulazak, ali kako se on razlikuje od tradicionalnih viza? O ovim ključnim pitanjima i njihovim praktičnim implikacijama razgovarali smo u emisiji "Blic Dan" sa Aleksandrom Seničićem, direktorom Nacionalne asocijacije turističkih agencija.

17.09.2024

18:04

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija