• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

21.09.2024

22:51

Dinamo nastavlja da se bruka! Najgora ekipa u Hrvatskoj dala još četiri komada "modrima"!

EPAIMages

Fudbal

Dinamo nastavlja da se bruka! Najgora ekipa u Hrvatskoj dala još četiri komada "modrima"!

Podeli vest

Slaven Belupo savladao aktuelnog šampiona sa 4:1!

Doživeli su fudbaleri zagrebačkog Dinama brodolom u prvom kolu Lige šampiona pošto ih je na "Alijanc Areni" sa 9:2 savladao Bajern Minhen. Katastrofa u elitnom takmičenju posla je koštala trenera Sergeja Jakirovića, ali da hrvatski stručnjak nije najveći krivac za istorijsku blamažu, videlo se večeras na gostovanju Slaven Belupu u okviru domaćeg šampiona. 

Slaven Belupo je do večeranje utakmice bio ubedljivo najgori tim u Hrvatskoj, ali su na svom terenu režirali veliko iznenađenje i savladali Dinamo sa čak 4:1. Iako su "modri" poveli golom Bruna Petkovića u 32. minutu, izabranici privremenog trenera - Sandra Perkovića, doživeli su još jedan ubedljiv poraz. 

Ljuban Crepulja u poslednjim momentima prvog poluvremena uspeva da poravna rezulutat, a potpuni preokret svojim golom donosi Adrijan Liber. Pokušao je Dinamo da otvorenom igrom vrati rezultatsku klackalicu na svoju stranu, ali su za napadački fudbal skupo kažnjeni. 

Ivan Dolček i Ilija Nestorovski bili su strelci trećeg i četvrtog gola u finišu meča. Poraz od Slaven Belupa treći je u nizu za Dinamo, a na prethodne dve utakmice promili su ukupno 11 golova! Podsećamo, pre debakla protiv Bajern Minhena, "modri" su minimalnim rezultatom poraženi u velikom derbiju protiv Hajduka. 

Dinamo se nalazi na trećem mestu tabele sa 13 bodova, dok je Slaven Belupo ovom pobedom došao do pretposlednjeg mesta tabele sa četiri osvojena boda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vučić odlikovao stalnog predstavnika UAE pri UN
Politika

Vučić odlikovao stalnog predstavnika UAE pri UN

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodelio je danas u Njujorku Orden srpske zastave drugog stepena Muhamedu Isi Abušahabu, izvanrednom i opunomoćenom ambasadoru, stalnom predstavniku Ujedinjenih Arapskih Emirata pri UN.

27.09.2024

15:43

Nebojša Bakarec: Šta je to "Vouk" (ne)kultura?
Kolumne

Nebojša Bakarec: Šta je to "Vouk" (ne)kultura?

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se 22.09.2024. na drugoj plenarnoj sesiji Samita o budućnosti u sedištu Ujedinjenih nacija u Njujorku. Održao je sjajan govor o tome kako Srbija ne želi da žrtvuje svoje tradicionalne vrednosti, istovremeno kritikujući „Woke“ („Vouk“ pokret).

27.09.2024

15:29

TV

Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!
Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je večeras oko 20:20 časova, u Beogradu, u ulici Slavka Ćuruvije, od strane građana prijavljena upotreba vatrenog oružja i da je, izlaskom policije na lice mesta, pored svog vozila zatečen Nikola Vavić sa vidljivim površinskim ogrebotinama u predelu oba kolena, koji nije hteo da sarađuje sa policijskim službenicima.

27.09.2024

00:12

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija