• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

29.09.2024

07:50

Balak u vezi sa drugaricom pokojnog sina, 25 godina mlađom manekenkom (FOTO)

instagram/Sofija Šnajderhan

Fudbal

Balak u vezi sa drugaricom pokojnog sina, 25 godina mlađom manekenkom (FOTO)

Podeli vest

Proslavljeni nemački fudbaler Mihael Balak (48) u vezi je sa 25 godina mlađom manekenkom Sofijom Šnajderhan, inače drugaricom pokojnog sina.

Balakov sin Emilio poginuo je 2021. godine u užasnoj nesreći tokom odmora u Portugalu, a imao je samo 18 godina. Život je izgubio vozeći kvad. Emilio je bio jedno od troje dece koje je Balak imao sa Simon Lamb, od koje se razveo 2012.

Njegova smrt žestoko je uzdrmala Mihaela Balaka. U žiži javnosti ponovo se našao kada je isplivala vest da je u vezi sa prijateljicom svog pokojnog sina. Tragedija ih je zbližila i već duže vreme uživaju u ljubavi. Šnajderhanova je inače model, popularna je i na društvenim mrežama, ima čak 127 hiljada pratilaca na Instagramu. Bila je izuzetno bliska sa Balakovim pokojnim sinom.

- Za mene je vrlo iznenađujuće da je Balak u vezi sa Sofijom, koja je od njega mlađa 25 godina. Strašno je izgubiti dete, to je nešto najgore što može da se desi roditelju. Mislim da ekstremne okolnosti zbliže ljude. Kada doživite  tako veliki gubitak tražite nešto što bi moglo da vas spasi - rekao je nemački fudbalski novinar Kasten German za Dejli mejl 

 

 

Da i dalje uživaju u zajedničkom životu potvrdila je Sofija, koja je na Instagramu objavila njihovu fotografiju sa odmora, a ne skidaju osmeh sa lica. Oni koji su bliski paru tvrde da velika razlika u godinama nije problem i da imaju skladnu vezu.

 

 

 

 

Podsećamo, do strašne tragedije Balakovog sina došlo je dok se vozio kvadom. U jednom trenutku izgubio je kontrolu nad vozilom na neravnom delu zemlje, kvad se prevrnuo i pao je na njega. Do nesreće je došlo u blizini porodične kuće u mestu Troia, a Emiliova baka Karin videla je kako  leži na cesti. Odmah je pozvala hitnu, ali nažalost, 18-godišnjaku nije bilo pomoći. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Ludilo mozga! Krvavi Boris hteo da izvši invaziju na Holandiju! Ne, ovo nije šala: Bivši premijer sve priznao medijima!
BOŽE SAČUVAJ

Ludilo mozga! Krvavi Boris hteo da izvši invaziju na Holandiju! Ne, ovo nije šala: Bivši premijer sve priznao medijima!

Bivši britanski premijer Boris Džonson, koji je zbog uloge u obustavljanju pregovora Rusije i Ukrajine nazvan "krvavi Boris" izjavio je da je u martu 2021. godine naredio vojnim komandantima da osmisle plan napada na holandsku fabriku kako bi obezbedili isporuku pet miliona doza vakcine protiv COVID-19, čiji je izvoz Evropska unija pretila da zabrani Velikoj Britaniji.

29.09.2024

10:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija