• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

29.09.2024

19:04

Lalatović nakon poraza od Partizana: Dali su nam gol sa pet metara... BIli smo bolji rival!

Starsportphoto©

Fudbal

Lalatović nakon poraza od Partizana: Dali su nam gol sa pet metara... BIli smo bolji rival!

Podeli vest

Imali smo situacije iz kojih je bilo lakše dati gol nego promašiti, smatra trener Mladosti iz Lučana.

Današnja utakmica u Lučanima prekinula je dva niza! Mladost je bila u seriji od pet pobeda, a Partizan osam mečeva uzastopno nije osetio slast pobede. Crno-beli su pod trenerskom palicom Branka Vukašinovića uspeli da savladaju domaćina sa 3:1, ali se stiče utisak da je utakmica mogla da ode na obe strane. 

Nije Lalatović mogao da bude zadovoljan rezultatom, ali jeste izdanjem svoje ekipe. Ipak, ističe da je Partizan vešto kaznio sve greške njegove ekipe. 

- Primili smo naivne golove, sa pet metara igrač daje gol glavom... Partizan ima kvalitet, ali mislim da smo bili bolji rival, pogotovo u drugom poluvremenu. Promašili smo situacije iz koje je bilo lakše dati nego promašiti. Igrali smo napadački, zadovoljan sam izdanjem u drugom poluvremenu, ali igrom u prvom nisam. 

Smatra Lalatović da krajnji rezultat nije realna slika onoga što se dešavalo na terenu. 

- Imamo dobar tim, možemo da igramo u nekoliko pozicija, zaslužili smo da postignemo makar još jedan gol jer smo imali bolje šanse nego Partizan. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Da li će woke kultura uništiti srpsku narodnu tradiciju? Zagovornici ovog modernog pogleda na svet prvi krše pravila za koja se zalažu! (VIDEO)
Live TV

Da li će woke kultura uništiti srpsku narodnu tradiciju? Zagovornici ovog modernog pogleda na svet prvi krše pravila za koja se zalažu! (VIDEO)

Da li woke kultura može da ugrozi srpsku tradiciju? Šta je uopšte woke kultura o kojoj je govorio i predsednik Aleksandar Vučić u Njujorku? Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su javni komentator Biljana Šahrimanjan Obradović, urednik "Optimist magazina" Predrag Azdejković i narodni poslanik SNS Nebojša Bakarec.

29.09.2024

19:38

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

(VIDEO) Nova zverka iz Kine! Ovo nemaju ni Rusi!
Planeta

(VIDEO) Nova zverka iz Kine! Ovo nemaju ni Rusi!

Kina je nedavno otkrila najnoviju nadogradnju svog glavnog borbenog tenka Tip-99, poznatog kao ZTZ-99B, koji sadrži napredni GL-XX APS sistem, koji uključuje 2 bacača APS projektila i 4 APS radara za kontrolu vatre.

29.09.2024

18:55

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija