• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

03.10.2024

08:23

Stanković poludeo zbog sudije, pa zbog burnih reakcija dobio crveni karton

profimedia

Fudbal

Stanković poludeo zbog sudije, pa zbog burnih reakcija dobio crveni karton

Podeli vest

Srpski trener Dejan Stanković zaradio je dve javne opomene zbog burnih reakcija na meču Kupa Rusije protiv moskovskog Dinama, pa je morao ranije da napusti klupu.

Spartak je slavio sa 3:2 golovima u finišu utakmice, a Stankovića su razbesnele neke sudijske odluke, pa nije mogao da se kontroliše, te je zbog toga sankcionisan. Arbitri u Rusiji ništa ne prašataju.

Stankoviću je sudija u 86. minutu najpre pokazao žuti karton, a nakon što je ponovo burno reagovao, pokazao mu je i drugi, automatski put u svlačionicu. Posle utakmicem je njegov prvi asistent Nenad Sakić objasnio da bivši trener Zvezde bio izuzetno miran tokom meča.

- Nikada nisam video Dejana da je tako mirno vodio neku utakmicu kao što je danas radio. U situaciji koja se desila, nije rekao ništa zbog čega bi bio isključen. Bio je momenat gde smo mi imali aut, a on je nešto pokazao sudiji... Bilo je očigledno da je lopta već otišla od igrača Dinama, u našu korist - sve se to odigralo pred očima rezervnog sudije. Ponavljam, tokom čitavog meča Dejan je bio vrlo smiren, a kada mu je sudija pokazao žuti karton, prirodno, emocije su ga preplavile i reagovao je. Svi smo mi ljudi  neke stvari primamo emotivno - objasnio je postupak Stankovića Sakić.

Foto: EPA Images

Dejan Stanković

 

Spartak se ovom pobedom plasirao u četvrtfinale Kupa, pošto je zauzeo prvu poziciju u grupnoj fazi koja se, pre nokaut sistema, igra u Rusiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Mrzitelji bi opet da vrše ekonomski genocid nad Srbijom! Spasić: Oni bi ubili nekoga, samo da dođu na vlast! (VIDEO)
Live TV

Mrzitelji bi opet da vrše ekonomski genocid nad Srbijom! Spasić: Oni bi ubili nekoga, samo da dođu na vlast! (VIDEO)

Nebojša Zelenović, predstavnik opozicije i kopredsednik stranke "Zajedno", rekao je da treba stupiti u generalni štrajk i da treba sve da stane, na taj način pozivajuću na haos i rušenje svega onoga za šta se Vučić gotovo deceniju i po bori. O tome su u Info jutru govorili prof. Goran Puzić i predsednik centra za bezbednosnu i međunarodnu politiku, Zoran Spasić.

03.10.2024

10:25

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija