• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

05.10.2024

10:52

Paklena nedelja za Babića! Piksi ga precrtao, pa napravio kiks i zaradio suspenziju! (VIDEO)

profimedia

Fudbal

Paklena nedelja za Babića! Piksi ga precrtao, pa napravio kiks i zaradio suspenziju! (VIDEO)

Podeli vest

Srđan Babić prolazi kroz veoma težak period u svojoj karijeri jer nedelja koja je za njim obeležena je nizom razočaravajućih događaja.

Sve je počelo u sredu, kada je napravio ozbiljan kiks u meču Kupa Rusije protiv Dinama iz Moskve, direktno kumujući golu El Mehdija Mauhuba. Njegova greška u 20. minutu gotovo je koštala Spartak bodova, ali su Moskovljani na kraju, uz gol Vilijana Žosea iz slobodnog udarca u 90. minutu, uspeli da preokrenu i zabeleže pobedu.

Međutim, to nije kraj Babićevih problema. U petak je selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, objavio konačan spisak za predstojeće kvalifikacione mečeve protiv Švajcarske i Španije, a ime Babića nije se našlo među pozvanim igračima. Na njegovom mestu, šansu su dobili Strahinja Eraković i Jan Karlo Simić, dok su standardni Nikola Milenković i Strahinja Pavlović i dalje neizostavni u odbrani Srbije.

 

 

Kao da sve to nije bilo dovoljno, Babić ovog vikenda neće moći da pomogne svom timu Spartaku u važnom meču protiv Rostova u 11. kolu Premijer lige Rusije, jer zbog niza žutih kartona mora da odradi suspenziju. Ovo je treća uzastopna javna opomena za defanzivca, a ukupno četvrta ove sezone, pa će meč posmatrati sa tribina.

Forma Spartaka, baš kao i Babićeva, u silaznoj je putanji. Tim Dejana Stankovića osvojio je samo dva boda u poslednja tri kola, čime su pali na šesto mesto na tabeli, sa osam poena zaostatka za vodećim Krasnodarom i Lokomotivom. Spartak je prošle nedelje izgubio od Lokomotive 3:1, što je dodatno otežalo situaciju.

 

 

Iako Spartak ima šansu da se vrati na pobednički kolosek protiv Rostova, koji je takođe u lošoj formi, Babić će morati da sačeka novu priliku da se dokaže, kako na klupskom, tako i na reprezentativnom nivou. Da li će uspeti da se vrati u formu koja ga je krasila na prethodnim takmičenjima, ostaje da se vidi u narednim nedeljama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Izrael najavljuje moćnu odmazdu! Nabhan: Evropljani su izvršili pogrom nad Jevrejima, a ne muslimani! (VIDEO)
Live TV

Izrael najavljuje moćnu odmazdu! Nabhan: Evropljani su izvršili pogrom nad Jevrejima, a ne muslimani! (VIDEO)

Dok se približava eskalacija sukoba na Bliskom istoku, narod se sve više buni. Dok je većina naroda na strani Libana, svetski lideri su na strani Izraela. Da li više iko sluša reč naroda? Na ovu temu u "Info jutru" govorili su bivši ambasador Palestine u Srbiji Mohamed Nabhan, naučni savetnik, prof. dr Dragan Petrović i Srba O Filipović, analitičar.

05.10.2024

09:39

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija