• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

07.10.2024

16:01

Pogledajte kako je Piksi dočekao Andriju Maksimovića! Uporedio ga sa jednim fudbalerom, a to nije Mesi (VIDEO)

printscreen/X/Fudbalski savez Srbije

Fudbal

Pogledajte kako je Piksi dočekao Andriju Maksimovića! Uporedio ga sa jednim fudbalerom, a to nije Mesi (VIDEO)

Podeli vest

Dragan Stojković Piksi ima velika očekivanja od najtalentovanijeg fudbalera Crvene zvezde Andrije Maksimovića, a tako nešto da se naslutiti i nakon njihovog današnjeg susreta u Staroj Pazovi.

Andrija Maksimović, koji ima samo 17 godina, dobio je poziv u reprezentaciju Srbije i debitovaće na nekoj od naredne dve utakmice Lige nacija, protiv Švajcarske ili Španije.

Ovaj tinejdžer, kome je nadimak Mesi, široj javnosti se nedavno predstavio na 174. večitom derbiju protiv Partizana i protiv Intera u Ligi šampiona. U oba duela bio je jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde, pa je dobio poziv Stojkovića za predstojeće utakmice.

O njegovom talentu već sada bruji pola Evrope, a i Stojković je očigledno svestan o kakvom se potencijalu radi. Maksimović se danas priključio pripremama reprezentacije za predstojeće utakmice sa Švajcarskom i Španijom, a Stojković ga je dočekao na jako zanimljiv način.

- Gde si, Jamal - izgovorio je Stojković u trenutku kada je ugledao Maksimovića.

Naravno, sve to je ispraćeno kroz osmeh. Njih dvojica su se izgrlili, a potom se Andrija pozdravio i upoznao sa ostatkom Piksijevog stručnog štaba. Tu su malo proćaskali, a Maksimović bi od danas mogao da dobije još jedan nadimak, i to po najtalentovanijem mladom igraču na svetu, Laminu Jamalu.

Stojković je danas na konferenciji za medije u hvalospevima govorio o Zvezdinom talentu.

Što se tiče Maksimovića, upoznao sam ga na Kipru kada je bilo Evropsko prvenstvo do 17 godina, pitao sam naše ljude za broj taj i taj i njegovo ime. Rekli su mi to je Andrija Maksimović i igra u Zvezdi. Upoznat sam sa njim i znam ko je. Skrenuo je pažnju na Zvezda - Benfika pre ove glavne utakmice, a onda protiv Partizana, pa protiv Intera. Radi se o velikom potencijalu, ima samo 17 godina, dosta zrelo deluje na terenu - govorio je Stojković.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Nenad Popović u Burundiju: Veliki prijatelji Srbije! Podržavaju stav po pitanju KiM, nisu glasali za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici
Politika

Ministar Nenad Popović u Burundiju: Veliki prijatelji Srbije! Podržavaju stav po pitanju KiM, nisu glasali za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici

Ministar zadužen za međunarodnu ekonomsku saradnju, Nenad Popović, danas je na sastanku u Burundiju sa ministrom finansija, budžeta i ekonomskog planiranja Odace Njonzimom i ministrom trgovine, transporta, industrije i turizma Mari Šantal Nidžimbere istakao da postoji veliki potencijali saradnje sa Burundijem u oblasti IKT i poljoprivrede.

07.10.2024

16:24

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija