• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

08.10.2024

05:15

Piksi prozivao Mitrovića zbog bojkota, Džaja nije spavao... (VIDEO)

fss

Fudbal

Piksi prozivao Mitrovića zbog bojkota, Džaja nije spavao... (VIDEO)

Podeli vest

Aleksandar Mitrović pre mesec dana nije bio na raspolaganju selektoru Draganu Stojkoviću, ali se vratio u reprezentaciju Srbije, pa su ga dočekali čelnici Saveza.

Pridružio se ekipi na pripremama za mečeve protiv Švajcarske u subotu i Španije u utorak, a pre izlaska na teren pozdravio se sa predsednikom Draganom Džajićem, potpredednikom Nenadom Bjekovićem i selektorom Draganom Stojkovićem.

Piksi se malo našao sa Mitrom, pa ga je "prozvao" kako je bojkotovao reprezentaciju.

- Slušaj, bojkotovao je pre mesec dana, sad je došao - nasmejao se Piksi.

Predsednik Džajić nije dao na ljubimca.


- Ne, on nije... On?! Ja samo kažem, nemoj njega da mi dira niko - branio je Džajić napadača.

Tada je Bjeković dobacio napadaču.

- Čuj, mesec dana nije spavao zbog tebe, sad će večeras lepo da spava - rekao je Bjeković  kroz osmeh.

Mitrović se samo nasmejao i uputio na trening sa ekipom. Pogledajte kakav su mu doček priredili selektor i predsednik.

 

Podsećamo, na startu takmičenja u Ligi nacija Srbija je odigrala meč bez golova sa Španijom, dok je poražena (2:0) od Danske u Kopenhagenu, a Stojković nije mogao da računa na najveće zvezde Dušana Vlahovića, Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković Savića. Mitrović nije igrao zbog povrede, mada su samo nekoliko dana kasnije isplivale fotografijue i video snimak kako bez problema trenira u svom klubu Al Hilalu, što je podgrejalo spekulacije da bojkotuje reprezentaciju.

O navodnom bojkotu pričao je i selektor pred mečeve sa Švajcarskom i Španijom.

- Najlakše je da se bavimo spekulacijama. Nema nikakvog bojkota. Nikakvih drugih razloga nema u odnosu na ovo što sam vam rekao. Zašto igrači poput Vlahovića... situacija je takva kakva je. Meni ne pada na pamet da zalazim duboko, da se on meni ispoveda. Ja to moram da poštujem. Ne samo ja, svaki selektor. Kao što Mitrović neće da dođe, bojkotuje, ljut je... Evo čovek je tu, kako to da objasnimo? Ja znam istinu, mene to ne tangira. Kao što je ovaj rekao neće da dolazi. Ja mu preporučujem da pozove i pita ga. Najlakše je reći, bez ikakve odgovornosti. To ne pripada istini. Na kraju, igrači su ti koji odlučuju da igraju za svoju zemlju na kraju krajeva i da se bore za nju. Tako treba da se gleda. Mislim da su u tom smislu neke situacije razjašnjenje. Novembar će brzo doći i do tada će neke stvari da se srede - zaključio je Piksi.

Vanja Milinković Savić zbog povrede neće moći da igra, ali je bio u Staroj Pazovi, pozdravio se sa selektorom i saigračima i poželeo im sreću pred predstojeće utakmice.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Evo zašto arapski svet ne reaguje na strahote u Gazi! Velikom kuvaru rata ne odgovara da Iran podrži Palestince! Suština svega je novac!
Live TV

(VIDEO) Evo zašto arapski svet ne reaguje na strahote u Gazi! Velikom kuvaru rata ne odgovara da Iran podrži Palestince! Suština svega je novac!

Godinu dana rata u Pojasu Gaze, borbe ne staju ni dan! Izrael potvrđuje da je izveo ciljani napad na Bejrut. Ulične borbe u Torecku. Veliki sajber napad na ruske medije. Oslobođena Grodovka. Predsednik Putin proslavlja 72. rođendan! Iz Kremlja poručuju: Provešće ga radno! Na sve najvažnije svetske teme u emsiji "Rat uživo"govorili su Marko Lakić, urednik digitalnog izdanja lista "Politika" i Ibro Ibrahimović, član predstavništva SPS.

07.10.2024

21:49

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Na pomolu preokret?! Rešena velika misterija sa Bliskog istoka! Konačno poznato šta je Iran hteo  da postigne raketiranjem Izralea!
PAMETNOM JASNO

Na pomolu preokret?! Rešena velika misterija sa Bliskog istoka! Konačno poznato šta je Iran hteo da postigne raketiranjem Izralea!

Napad Irana na Izrael prvog oktobra je, prema mišljenju mnogih stručnjaka, prvenstveno bio odmazda za atentate na visoke funkcionere i lidere Hamasa i Hezbolaha, ali postoje i drugi bitni faktori koji su doveli do iranskog odgovora, smatra Aron Pilkington stručnjak Ratnog vazduhoplovstva SAD za pitanje Bliskog istoka i saradnik Centra za studije Bliskog istoka Univerziteta u Denveru.

08.10.2024

14:10

Zabava

Beogradska filharmonija modnim defileom predstavila novu koncertnu garderobu: Filharmoničari priredili modnu reviju za svoju publiku (FOTO)
Kultura

Beogradska filharmonija modnim defileom predstavila novu koncertnu garderobu: Filharmoničari priredili modnu reviju za svoju publiku (FOTO)

Posebnim modnim defileom Beogradska filharmonija je predstavila novu koncertnu garderobu koju je kreirao Modni studio Zabunović, a izradila fabrika Luss tekstil. Uoči filharmonijskog koncerta u petak 4. oktobra, filharmoničari su priredili modnu reviju za svoju publiku koja je ogromnim aplauzom pozdravila novo izdanje muzičara.

07.10.2024

19:48

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija