• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

09.10.2024

14:14

Petrović bio na korak od dresa Amerike! Srpski golman otkrio kako je Poketino pokušao da ga vrbuje!

Reuters

Fudbal

Petrović bio na korak od dresa Amerike! Srpski golman otkrio kako je Poketino pokušao da ga vrbuje!

Podeli vest

Đorđe Petrović je otkrio šokantnu priču o razgovoru sa aktuelnim selektorom fudbalske reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država, Maurisiom Poketinom.

Srpski čuvar mreže je u podkastu "Alesto" ispričao da mu je argentinski stručnjak i pre nego što je zvanično seo na klupu Amerike ponudio poziv da brani za tu selekciju, ali je on to odbio.

Foto: Reuters

Đorđe Petrović

- Pomoćnik mi je njegov pisao i rekao da mu se javim. Ja rekoh, hoću, samo da mi pošalje broj telefona. Jer sam se ja inače čuo sa Tonijem, onako „kako si“, „šta radiš“, čestitke i to. Dobio broj, zovem ga, a on kaže: „Petro, jedno pitanje? Ja rekoh, slušam. Jel možeš ti da braniš za Ameriku?“. To je bilo još pre nego što je potpisao. Ja rekoh, ne mogu. Kako ne možeš, igrao si tamo? Ja rekoh nemam ni papire, ništa. To nije bilo ni realno, a i opet Srbija, svakako ne bih promenio reprezentaciju i da mogu. Kaže mi on, još nismo potpisali, ali gledamo kakva je situacija, na koga možemo da računamo, na koga ne možemo. Rekao sam mu, voleo bih s vama opet da sarađujem, ali u nekom klubu - otkrio je Petrović.

Sve u svemu Đorđe Petrović nije imao dilemu kada je reč o izboru selekcije za koju će braniti, Srbija je za njega jedini izbor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Svetski dan borbe protiv artritisa: Ovo je ključno u borbi protiv teške reumatske bolesti
Društvo

Svetski dan borbe protiv artritisa: Ovo je ključno u borbi protiv teške reumatske bolesti

Svetski dan borbe protiv artritisa ove godine obeležiće se pod sloganom Informisani izbori - bolji ishodi" sa ciljem da se opšta javnost u Srbiji, zdravstveni profesionalci i državne institucije podsete koliko je važno omogućiti obolelima od artritisa rano postavljanje dijagnoze, savremeno lečenje, podršku u borbi sa bolešću, u cilju očuvanja radnog i reproduktivnog zdravlja, socijalnog blagostanja i poboljšanja kvaliteta života u vezi sa zdravljem.

09.10.2024

15:42

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

Jedete zdravo, a ne mršavite? Evo u čemu grešite
Zdravlje

Jedete zdravo, a ne mršavite? Evo u čemu grešite

Ako vodite zdrav način života, ali i dalje smatrate da je teško izgubiti ili održati težinu, niste jedini. Ovo je čest razlog zbog kojeg ljudi dignu ruke i potpuno napuste zdravu rutinu. Obično, kada se to dogodi, to je zato što smo dobili mnogo različitih poruka o tome kako izgledaju "zdrave" navike.

09.10.2024

15:30

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Skovano iz zapadne i ustaške "kuhinje": Atentat na kralja Aleksandra potpuno promenio tok srpske istorije!
Srbija

Skovano iz zapadne i ustaške "kuhinje": Atentat na kralja Aleksandra potpuno promenio tok srpske istorije!

Kralj Aleksandar Prvi Karađorđević nije želeo da umre u krevetu, od starosti. Maštao je da će život okončati boreći se za svoj narod. Tako je i bilo. Vođa, koji je sa srpskim ratnicima preživeo mnoge golgote u Prvom svetskom ratu, nastradao je u Marselju 9. oktobra 1934, tokom diplomatske posete Francuskoj. Ubili su ga zaverenici iz ustaškog pokreta Ante Pavelića.

09.10.2024

07:23

Nauka