• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

09.10.2024

20:48

Završavam sa 23 titule, nije loše! Fejsa okačio kopačke o klin (FOTO)

Starsportphoto

Fudbal

Završavam sa 23 titule, nije loše! Fejsa okačio kopačke o klin (FOTO)

Podeli vest

Samo dan pošto je bivši fudbaler Partizana Zoran Tošić objavio da ide u penziju, na isti korak odlučio se još jedan as kluba iz Humske - Ljubomir Fejsa.

Iskusni 36-godišnji defanzivni vezista poslednji zvanični meč odigrao je prošlog leta, kada se razišao sa crno-belima. Ipak, tek sada je odlučio da okači "kopačke o klin". 

Počeo je karijeru u Hajduku iz rodne Kule, a potom je igrao u Partizanu, Olimpijakosu i Benfiki, gde je ostavio i najveći trag. Nastupao je još za Alaves i Al Ahli. Bio je deo reprezentacije Srbije za koju je odigrao 25 utakmica, a boje naše zemlje branio je i na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine.

Foto: Starsportphoto

Fejsa u dva navrata igrao za Partizan

Fejsa je svoju odluku o penzionsanju saopštio na Instagramu. 

"Dugo sam čekao da ovo postavim, objavim. Teško mi je i dalje da se oprostim od fudbala u igračkom smislu, ali vreme je za to iako stalno odlažem. Nije lako reći zbogom posle skoro 20 i nešto godina igračke karijere. Zahvalio bih se klubovima u kojima sam igrao, predsednicima, trenerima uz koje sam napredovao, učio, terapeutima, doktorima, svim mojim saigračima uz koje je igranje bilo zadovoljstvo", počeo je objavu Fejsa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fejsa (@fejsa5)

 

Bivši reprezentativac Srbije tako je u igračku penziju odlazi kao jedan od naših najtrofejnijih fudbalera. Možda bi i više trofeja bilo u njegovoj vitrini, da ga brojne povrede nisu odvojile od terena tokom karijere. 

"Završavam sa 23 titule, nije loše (smeh). Mogao sam možda još, a možda i ne, sve je ovako trebalo da bude kako je dragi Bog odlučio i ništa ja tu ne bih menjao. Ni moje povrede, ojačale su me i napravile od mene ratnika. Rad, istrajnost, disciplina i ljubav su me vodili da uvek budem najbolja verzija sebe", istakao je fudbaler. 

Foto: EPA Images

Ljubormir Fejsa u dresu Benfike

On se na kraju u pismu zahvalio svim klubovima čiji je dres nosio tokom karijere, a posebno je istakao da će mu Benfika, gde je ostavio dubok trag, kao i reprezentacija Srbije zauvek ostati u srcu. 

"Hajduk, Partizan, Olimpijakos, Al Ahli i moja najvoljenija Benfika i reprezentacija Srbije će mi zauvek ostati u srcu. Olimpijada je bila posebno iskustvo. Hvala vam svima dragi saigrači, prijatelji što smo delili pobede i poraze, a najviše hvala mojoj porodici koja je uvek bila uz mene, a bilo je teških dana. Moja supruga i deca su uvek bili uz mene. Žrtva za drugog je najveći dokaz ljubavi, hvala vam za sve. Hvala i svim navijačima koji su me podržavali sve ove godine. Srbima, Grcima, Saudijcima, a posebno hvala Portugalcima, fudbal je uz vas imao posebnu čar. Najlepše moje fudbalske godine su bile uz vas. Hvala i onim klubovima koji su želeli da me dovedu, ali viša sila nije dala. Ovde je kraj jedne igračke karijere, ali i novi fudbalski početak u nekoj drugoj ulozi", napisao je Fejsa. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Naš narod je uvek podržavao državnu zajednicu s Crnom Gorom! Crnogorci su bili zavedeni pričama da će im nezavisnost doneti nešto dobro! (VIDEO)
Live TV

Naš narod je uvek podržavao državnu zajednicu s Crnom Gorom! Crnogorci su bili zavedeni pričama da će im nezavisnost doneti nešto dobro! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je juče da Srbija nikada nije ništa učinila protiv Crne Gore, već je bilo upravo suprotno, Crna Gora se ogrešila o Srbiju. Vučić je, govoreći na konferenciji za novinare na samitu Procesa Brdo-Brioni koji se održava u Tivtu, rekao da se Srbija ne meša u unutrašnju politiku suseda, uključujući Crnu Goru i da mu je potpuno svejedno ko će tamo da formira Vladu. Ovim povodom, gosti "Info dana" bili su narodni poslanik Stefan Krkobabić i član Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije Radovan Arežina.

09.10.2024

16:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Nauka