• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Đ. M.

13.10.2024

14:47

Poznato ko sudi meč Španija - Srbija! Ovog arbitra dobro pamte i Zvezda i Partizan i Vojvodina!

EPA-EFE/VASSIL DONEV

Fudbal

Poznato ko sudi meč Španija - Srbija! Ovog arbitra dobro pamte i Zvezda i Partizan i Vojvodina!

Podeli vest

Ljubitelji fudbala u našoj zemlji su se sa arbitrom Stefanskim mnogo puta na neki način susretali. Upravo on će deliti pravdu u Kordobi, gde će Srbija gostovati Španiji.

Nacionalni tim Srbije je uspešno prevazišao prvu prepreku tokom oktobarske reprezentativne pauze, pošto je u Leskovcu savladao Švajcarsku sa 2:0, a sledeću utakmicu će odigrati u Kordobi protiv Španije (utorak, 20.45, Arena premijum 1).

U međuvremenu je otkriveno ko će biti sudija na predstojećem meču "orlova". U pitanju je Danijel Stefanski iz Poljske, pomoćnici će mu biti David Golis i Mihal Obukovic, a za četvrtog arbitra je određen Vojčeh Muć.

Stefanski je sudija na internacionalnom nivou od 2013. godine, a od tada su se sa njime susretali najveći srpski klubovi.

Foto: Starsportphoto

 

Crvenoj zvezdi je sudio 2022. godine na utakmici grupne faze Lige Evrope protiv Ferencvaroša u Budimpešti, kada je izgubila sa 2:1.

Partizanu je pravdu delio čak tri puta - 2015. godine u pobedi protiv Dile u Goriju (2:0), 2017. u remiju protiv Skenderbega u Elbasanu (0:0), odnosno 2019. u remiju protiv AZ Alkmara u Beogradu (2:2).

Zanimljivo, Stefanski je bio glavni arbitar u šokantnom porazu Vojvodine protiv Maribora u istoimenom gradu tokom ovosezonskih kvalifikacija za Ligu konferencije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Nauka