• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Đ. M.

18.10.2024

15:18

Nagrade za reprezentativce Srbije! Evo ko će dobiti Zlatnu loptu!

Starsportphoto

Fudbal

Nagrade za reprezentativce Srbije! Evo ko će dobiti Zlatnu loptu!

Podeli vest

U Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi održana je sednica Izvršnog odbora na kojima je odlučeno ko će od reprezentativaca i reprezentativki dobiti priznanje, a obnovljeni su i pojedini ugovori.

U skladu sa pravilnikom o dodeljivanju javnih priznanja Fudbalskog saveza Srbije doneta je odluka o dodeli „Zlatne lopte“ igračima koji su ostvarili više od 50 nastupa u dresu reprezentacije: Saši Lukiću (52), Andriji Živkoviću (51) i Nemanji Maksimoviću (51).

Podsetimo, „Dijamantsku loptu“ za više od 75 utakmica, ranijom odlukom IO, dobiće Dušan Tadić i Aleksandar Mitrović, a “Zlatnu“ Nikola Milenković, Nebojša Gudelj i Filip Kostić koji su zabeležili više od 50 nastupa.

Istovremeno, doneta je odluka da se “Zlatna lopta“ dodeli i fudbalerkama Srbije koje su odigrale preko 50 utakmica u dresu državnog tima, a u ovu grupu su od skoro ušle Dina Blagojević, Jovana Damnjanović, Tijana Filipović i Alegra Poljak.

Foto: Starsportphoto

 

Na prvom narednom okupljanju, specijalno priznanje UEFA i FSS za 100 nastupa u dresu A reprezentacije pripašće jednoj od najiskusnijih igračica i dvostrukoj osvajačici Zlatne lopte FSS Violeti Slović.

Selektoru ženske „A“ reprezentacije Dragiši Zečeviću produžava se ugovor do 30. juna 2025. godine.

FSS je obnovio saradnju sa nacionalnom avio kompanijom Srbije – Air Serbia za potrebe pružanja usluga čarter prevoza nacionalne „A“ reprezentacije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Da li će iskaz Koste K. uticati na presudu njegovim roditeljima? On je formalno slobodan čovek na lečenju!
Live TV

Da li će iskaz Koste K. uticati na presudu njegovim roditeljima? On je formalno slobodan čovek na lečenju!

U Specijalnom sudu u Beogradu juče je ispitivanjem dečaka Koste K, koji je počinio masovno ubistvo 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", nastavljeno suđenje njegovim roditeljima Miljani i Vladimiru Kecmanoviću. Da li će i kako njegove izjave uticati na presudu njegovim roditeljima? Na ovu temu su u "Info jutru" govorili advokat Nemanja Todorović i psihoterapeut Marija Milenković.

18.10.2024

10:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija