• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

19.10.2024

19:54

Počinje trka sa vremenom! Svi žele Florijana Virca, Mančester siti najkonkretniji!

printscreen

Fudbal

Počinje trka sa vremenom! Svi žele Florijana Virca, Mančester siti najkonkretniji!

Podeli vest

"Građani" u vezisti Bajer Leverkuzena vide idealnu zamenu za Kevina De Brujnea.

Bliži se kraj ere Kevina De Brujnea u Mančester sitiju. Belgijancu na kraju sezone ističe ugovor, a budući da sve češće ima problema sa povredama "građani" nisu preterano raspoloženi za produžetak saradnje. Zbog toga, u plavom delu Mančestera uveliko traje pograga za njegovim naslednikom. 

Sposobnih igrača da zamene De Brujnea na tržištu nema mnogo, a kao jedino logično rešenje nameće se - Florijan Virc. Navodno, Mančester siti je, nakon saznanja da Real Madrid uveliko pregovara sa Bajerom oko budućnosti nemačkog reprezentativca, ušao u trku za kreativnog vezistu. 

Borba za potpis Florijana Virca neće biti laka, a pored Real Madrida i Mančester sitija za usluge veziste Bajera interesuju se - Bajern, Liverpul, Arsenal i Pariz Sen Žermen. 

Bajer je izrazio želju da Virca, ako bude morao, proda nekom od stranih klubova, kako ne bi pojačao direktnog rivala iz Minhena. Inače, Virc je pod ugovorom do 2027. godine, a cena eventualnog transfera verovatno bi prešla 90 miliona evra. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija