• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

20.10.2024

23:15

Flikova mašinerija seje strah u Španiji! Barsa pregazila Sevilju u "derbiju" kola!

Tanjug/AP

Fudbal

Flikova mašinerija seje strah u Španiji! Barsa pregazila Sevilju u "derbiju" kola!

Podeli vest

Katalonci do vrha napunili mrežu Andalužana - 5:1 (3:0).

Prate Barselonu brojni kadrovski i finansijski problemi od početka godine, ali četa Hansija Flika odbija da poklekne. Nakon dugo vremena katalonski velikan ponovo je dominantan, seje strah gde god se pojavi, a večeras su u derbiju desetog kola španske Primere pred svojim navijačima deklasirali Sevilju sa 5:1 (3:0). 

Umeli su Andalužani u prošlosti da pomrse račune Barseloni, ali se večeras ništa nisu pitali. Sve je bilo rešeno već u prvom poluvremenu,a do kraja susreta Katalonci su do vrha napunili mrežu nemoćnog Orjana Nilanda. 

Barselona je povela u 25. minutu preko Roberta Levandovskog. Poljak je bio precizan sa bele tačke, a samo četvrt sata kasnije već je bilo 3:0 za Katalonce. Prvo je Pedri iskoristio dobru asistenciju Lamina Jamala, da bi u 39. novi pogodak ove sezone postigao baš Levandovski. 

Foto: Tanjug/AP

 

Pokušao je Fransisko Pimenta izmenama da razmrda svoj tim, ali ne da nije uspeo već je Sevilji potpisao "smrtnu presudu" do kraja utakmice. U 82. minutu se rezervista Pablo Tore upisao u strelce, a isti igrač je u samom finišu postavio konačan rezultat 5:1, pošto je nešto ranije Idumbo uspeo da postigne uspešni gol za Andalužane. 

Sjajna forma Barselone ne može da raduje navijače Crvene zvezde budući da će kaznena ekspedicija Hansija Flika kroz dvadesetak dana gostovati na "Marakani" u okviru četvrtog kola Lige šampiona. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)
Live TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)

Jahja Sinvar, vođa Hamasa, ubijen je u u Gazi pre nekoliko dana, a nedavno je i pokušan napad dronom na privatnu rezidenciju izraelskog premijera Benjamina Netanjahua. Kako će ovo uticati na tok sukoba na teritoriji Izraela komentarisali su analitičar profesor dr Miloš Laban i inženjer telekomunikacija Avram Izrael tokom gostovanja u "Info jutru".

20.10.2024

09:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!
Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!

Ove godine su kazandžije i lampeci za pečenje rakije posebno traženi, jer je šljiva u čačanskom kraju dobro rodila. Kolika je potražnja svedoče i liste čekanja, kod malobrojnih koji se ovim poslom još bave.

20.10.2024

17:27