• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

21.10.2024

23:46

Neka kamera prati samo njega! Bivši fudbaler Zvezde oduševio Holandiju!

EPaimages

Fudbal

Neka kamera prati samo njega! Bivši fudbaler Zvezde oduševio Holandiju!

Podeli vest

Uživanje je gledati ga... Kreirao je pet šansi, pretrčao 12,46 kilometara, rekao je Marsijano Vink, nekadašnji fudbaler Ajaksa.

Kada je nakon plasmana Crvene zvezde u Ligu šampiona postalo jasno da "Marakanu" napušta In Bom Hvang navijači beogradskog velikana sa razlogom su bili zabrinuti. Tokom godinu dana u crveno-belom dresu reprezentativac Južne Koreje osvojio je srca mnogih i bio važan adut Vladana Milojevića na putu ka duploj kruni, ali i mestu u grupnoj fazi elitnog takmičenja. 

Pokušali su na "Marakani" da ga zadrže, no, prema džentlmenskom dogovoru kada je Crvenoj zvezdi stigla adekvatna ponuda, a In Bom Hvang izrazio želju da bude prodat, stvar je rešena. Javio se Fajenord i za kreativnog vezistu "istresao" 7.000.000 evra.

Za srpske standarde odličan transfer, ali kako vreme prolazi na "Marakani" postaju svesni da će igrača takvog kvaliteta teško ponovo moći da angažuju. Sa druge strane, mesec dana nakon zvaničnog debija za Fajenord, In-Bom Hvang pokupio je simpatije fudbalskih stručnjaka. 

Vezista iz Južne Koreje nametnuo se kao lider velikana iz Roterdama. Pre desetak dana je protiv Tventea postigao prvenac, dok je u ubedljivoj pobedi nad Go Ahed Iglsima bio asistent. Našao se Im-Beom Hvang u idealnom timu osmog kola Eredivizije, zbog čega stručnjaci u Holandiji sve više pričaju o njemu. 

"Uživanje je gledati ga. Mogli biste da postavite kameru koja će samo njega da prati na terenu s obzirom koliko je aktivan i koliko učestvuje u igri. Pogledajte prošli meč. Kreirao je pet šansi saigračima. Pretrčao je 12,46 kilometara što je najviše od svih na terenu. Imao je 73 trka visokog intenziteta po čemu je takođe prvi u ekipi. Šta još možete da tražite od njega", rekao je Marsijano Vink, nekadašnji fudbaler Ajaksa i PSV Ajndhovena. 

Foto: Starsportphoto©

 

Na njegove reči nadovezao se legendarni napadač Fajenorda - Pjer van Hojdonk, koji je oduševljen izdanjima omalenog Hvanga. 

"Pogledajte kako ga je prihvatila grupa. Činjenica je da sve lopte ide ka njemu. Čim Timber ili Hancko prime loptu, odmah gledaju gde je Hvan. Saigrači imaju ogromno poverenje u njega. Sa druge strane, lepo je što ima dobar šut i što ga koristi", rekao je Van Hojdonk.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU
Politika

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU

Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon saopštio je da je današnji „Tajms” objavio neistinitu tvrdnju da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da bi ''Srbija mogla da zaobiđe EU i uđe u BRIKS'', zamolivši britanski list da se javno izvini zbog obmanjivanja javnosti i promeni naslov članka koji je zasnovan na lažnom citatu.

25.10.2024

22:55

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom
Kultura

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom

Na Internacionalnim teatarskim susretima Brčko distrikta BiH, održanim od 17.10. do 25.10.2024. godine, stručni žiri u sastavu: Dubravka Crnojević Carić, akademska glumica, rediteljka i teatrolog, Slobodan Unkovski, pozorišni reditelj, profesor glume i pozorišne režije i Osman Arslanagić, profesor scenografije i kostimografije, odlučio je da se Nagrada za najbolju žensku ulogu dodeli Hani Selimović za ulogu Ane/Ćerke u predstavi "Otac" u produkciji beogradskog Ateljea 212 (autor: Florian Zeler, reditelj: Paolo Mađeli).

25.10.2024

13:51

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija