• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

23.10.2024

20:05

Kraj: Barselona bolja od Bajerna, Liverpul od Lajpciga!

Tanjug/AP

Fudbal

Kraj: Barselona bolja od Bajerna, Liverpul od Lajpciga!

Podeli vest

Uživo pratite mečeve trećeg kola Lige šampiona, večeras na programu imamo sedam utakmica.

UŽIVO REZULTATI: 

Atalanta - Seltik 0:0

Brest - Bajer Leverkuzen 1:1 (1:1)
Les-Melu 39 - Virc 24

Atletiko Madrid - Lil 1:3 (1:0)
Alvarez 8 - Žergova 62, Dejvid 74p, 89

Barselona - Bajern Minhen 4:1 (3:1)
Levandovski 36, Rafinja 1, 45, 56 - Kejn - 18

Benfika - Fajenord  1:3 (0:2)
Akturkoglu 67 - Ueda 12, Milambo 34, 93

Mančester siti - Sparta Prag 5:0 (1:0)
Foden 4, Haland 58, 69, Stouns 65, Nunješ 87p

RB Lajpcig - Liverpul 0:1 (0:1)
Nunjez 28

Red Bul Salcburg - Dinamo Zagreb 0:2 (0:0)
Kulenović 49, Petković 85

Jang Bojs - Inter 0:1 (0:0)
Tiram 93


UŽIVO

DRUGO POLUVREME

KRAJ! 

93. minut - GOOOOOOOOL! Inter stiže do pobede u Bernu, Markus Tiram pogađa za 1:0!

87. minut - GOOOOOOOOL! Nunješ je siguran iz penala, "petarda" Mančester sitija protiv Sparte - 5:0!

85. minut - GOOOOOOOOL! Bruno Petković stavlja tačku na meč u Salcburgu, Dinamo grabi ka prvoj pobedi u Ligi šampiona - 0:2!

74. minut - GOOOOOOOOL! Kompletan preokret Lila u Madridu, Dejvid je bio precizan "sa kreča" i doneo vođstvo "dogama" protiv Atletika - 1:2!

70. minut - GOOOOOOOOL! Praškoj Sparti preti debakl u Mančesteru, nakon dostojanstvene borbe u prvom poluvremenu, skupocena četa Pepa Gvardiole sada se poigrava sa Česima, drugi gol Halanda za 4:0!

67. minut - GOOOOOOOOL! Dva gola prednosti imao je Fajenord, uz to, gostima su poništena dva pogotka, a za sve promašaje stigla je surova kazna! Benfika se preko Akturkoglua vraća u meč - 1:2!

65. minut - GOOOOOOOOL! Ako je do sada bilo dileme, više je nema, Džon Stouns stavlja tačku na meč Mančester sitija i Sparte - 3:0!

 

 

62. minut - GOOOOOOL! Muk na "Metropolitanu", Lil preko Žergove uspeva da poravna rezultat protiv Atletiko Madrida - 1:1!

61. minut - Dok su padali golovi u Mančesteru i Barseloni, poništen je novi pogodak Fajenorda u Lisabonu! Sada je Trauner bio u nedozvoljenoj poziciji... 

58. minut - GOOOOOOOOL! Evo ga još jedan... Kao po dogovoru, golovi padaju u serijama, Mančester siti duplira prednost preko Halanda - 2:0!

56. minut - GOOOOOOOOL! Taman što smo konstatovali da se ništa ne dešava, Barselona uspeva da uveća prednost nad Bajernom, Katalonci seju strah i sada vode 4:1, metu je ponovo pogodio Rafinja!

55. minut - Već neko vreme zatišje na stadionima širom Evrope! 

50. minut - Dugo je trajala provera na "Etihadu", a VAR sudije donele su odluku da je Ake rukom ugurao loptu u gol Sparte, ništa od dupliranja prednosti za "građane", ostaje 1:0!

 

 

49. minut - GOOOOOOL! Dinamo vodi u Salcburgu, gol je postigao Kulenović - 0:1!

48. minut - Au... Imao je Inter šansu da povede u Bernu, ali se Marko Arnautović propisno obrukao "sa kreča", ostaje - 0:0!

47. minut - GOOOOOOL! Ponovo na startu poluvremena Mančester siti dolazi do gola protiv praške Sparte, sada je Ake strelac - 2:0!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! 

PRVO POLUVREME

Kraj prvog poluvremena! 

45. minut - GOOOOOOL! Bajern je na konopcima, Rafinja sa kapitenskom trakom oko ruke duplira prednost Barselone - 3:1!

40. minut - Evo ga još jedan gol koji je poništen zbog ofsajda, Pavlidis uspeva da smanji zaostatak Fajenorda, ali je grčki internacionalac bio u nedozvoljenoj poziciji. 

36. minut - GOOOOOOL! Barselona ponovo vodi, Levandovski je matirao nekadašnjeg saigrača Manuela Nojera, delirijum na tribinama - 2:1!

 

 

34. minut - GOOOOOL! Baš kao i u Barseloni, sada nema dileme, Fajenord iz drugog puta definitivno uvećava svoju prednost, VAR se ovoga puta neće umešati. Timber je pronašao Milanba, a bek velikana iz Roterdama loptu sproveo iza Trubinovih leđa - 0:2!

32. minut - Golova nema jedino na utakmicama Red Bul Salcburga i Dinamo Zagreba, odnosno, Jang Bojsa i Intera. 

28. minut - GOOOOOOOL! Dugo su navijači u Lajpciga čekali uzbuđenje, ali nemaju mnogo razloga za zadovoljstvo budući da Liverpul vodi protiv "bikova", strelac je Darvin Nunjez - 0:1!

 

 

26. minut - Ne, ne, ne, nema gola! Ponovo se umešao VAR, Ueda je prilikom udarca napravio faul u napadu, pogodak Fajenorda je poništen, ostaje 0:1!

25. minut - GOOOOOOOL! Evo ga, kao što smo najavili! Fajenord duplira prednost u Portugalu, ponovo Ueda - 0:2!

21. minut - Iako vode u Lisabonu, fudbaleri Fajenorda svim silama jure drugi gol protiv Benfike. 

18. minut - GOOOOOOL! Sada nema dileme - Bajern poravnava rezulta, ponovo je Hari Kejn bio u centru pažnje, ali je ovoga puta sve čisto - 1:1!

 

 

15. minut - Mirno je u Bernu na meču Jang Bojsa i Intera, kao i u Lajpcigu i Salcburgu gde gostuju Liverpul, odnosno, zagrebački Dinamo! 

12. minut - GOOOOOL! Šok u Lisabonu, Fajenord vodi! Sjajna akcija holandskog velikana koju golom kruniše Ueda - 1:0!

11. minut - Ne, nema gola Bajerna! Hari Kejn je bio u ofsajdu, ostaje 1:0 nakon što se oglasio VAR. 

 

 

10. minut - GOOOOOOL! Ekpresan odgovor Bajerna u srcu Katalonije, Hari Kejn šalje loptu iza leđa Penje i poravnava rezultat u derbiju dana - 1:1!

8. minut - GOOOOOOOL! Evo ga još jedan pogodak, izuzetno efikasan start mečeva! Atletiko Madrid je golom Hulijana Alvareza poveo protiv Lila - 1:0!

4. minut - GOOOOOOOL! Nije dobro počelo za prašku Spartu i Veljka Birmančevića u Mančesteru... Siti stiže do prednosti u ranoj fazi utakmice, Fil Foden je matirao Vindala za 1:0!

 

 

2. minut - GOOOOOOOL! Malo ko je u Kataloniji mogao da zamisli bolji start utakmice! Barselona nakon 100 sekundi vodi protiv Bajerna, a gol je postigao miljenik navijača i izdanak "La Masije" - Fermin Lopez - 1:0!

1. minut - Utakmice su počele! 

PRE UTAKMICA 

20:45 - Bivši fudbaler Crvene zveze - Im Bom Hvang, ima šansu da u Lisabonu osveti nekadašnje saigrače. Reprezentativac Južne Koreje sa svojim Fajenordom gostuje Benfici. 

Benfika: Trubin - Kareras, Otamendi, Arauho, Ba - Kokču, Florentino, Orsnes - Akturkoglu, Pavlidis, Di Maria. 

Fajenord: Velenruter - Lotomba, Trauner, Hancko, Bueno - Hvang, Milambo, Timber - Osman, Ueda, Paikšao.

20:39 - Prva dva meča današnjeg programa su završena, a ni na jednom nije bilo pobednika. Na utakmici Atalante i Seltika ni golova, dok su Brest i Bajer Leverkuzen odigrali 1:1.

20:32 - Navijači Crvene zvezde sa posebnom pažnjom će pratiti duel iz Berna u kom se sastaju Jang Bojs i Inter. Reč je o rivalima srpskog šampiona u elitnom takmičenju, "neroazuri" su u drugom kolu nadigrali četu Vladana Milojevića, dok je šampion Švajcarske ugostiti crveno-bele u poslednjem kolu. 

Foto: Tanjug/AP

 

Jang Bojs: Van Balmos - Hađam, Benito, Lauper, Blum - Ugrinić, Lakomi - Monteiro, Imeri, Virdžinius - Ganvula. 

Inter: Zomer - Pavar, De Fraj, Bisek - Damfris, Fratezi, Barela, Mktarijan, Karlos Augusto - Taremi, Arnautović. 

20:26 - Mnogo borbe očekuje se i na "Red Bul Areni" u Lajpcigu gde sastav Marka Rozea dočekuje Liverpul. "Redsi" se nalaze u seriji teških utakmica pošto su u nedelju u velikom derbiju savladali Čelsi. Ipak, Arne Slot je na megdan "bikovima" poslao najjače raspoložive snage. 

RB Lajpcig: Gulači - Henriks, Lukeba, Orban, Gertruda - Nusa, Vermeren, Haidara - Simions - Šeško, Openda. 

Liverpul: Keleher - Aleksander-Arnold, Konate, Van Dajk, Cimikas - Soboslai, Gravenberg, Mek Alister - Salah, Nunjez, Gakpo. 

20:20 - Već smo pričali o utakmici Barselone i Bajern Minhena, a evo ih i sastavi za kone su se odlučili Hansi Flik i Vensan Kompani. 

Barselona: Penja - Balde, Martinez, Kubarsi, Kunde - Kasado, Pedri - Lopez - Rafinja, Levandovski, Jamal.

Bajern: Nojer - Gereiro, Upamekano, Kim, Dejvis - Kimih, Paljinja - Olise, Miler, Gnabri - Kejn. 

20:14 - Srpski reprezentativac - Veljko Birmančević, imaće šansu da se oproba protiv, verovatno, najboljeg tima današnjice Mančester sitija. Praška Sparta gostuje na "Ethadu", a brzonogi ofanzivac uvrešten je u startnu postavu: Vindal - Vitik, Panak, Sorensen - Presijado, Lači, Kairinen, Riners - Birmančević, Olatunđi, Haraslin. 

Foto: EPAImages

 

Sa druge strane, trener Mančester sitija - Pep Gvardiola, odlučio je da za utakmicu protiv češkog predstavnika zanačjno izmeni tim: Ortega - Ake, Akandži, Stouns, Luis - Nunjes, Gindogan, Silva - Foden, Haland, Savinjo

20:11 - U večernjem terminu utakmice najviše pažnje privlači okršaj Barselone i Bajerna. Robert Levandovski i Hansi Flik udaraju na svoj bivši tim. 

20:05 - Dobro došli na lajv prenos utakmica trećeg kola Lige šampiona. Danas na programu imamo devet mečeva, a prvi na programu su okršaji Atalante i Seltika, odnosno, Bresta i Bajer Leverkuzena. Sve detalje sa pomenutih duela uživo možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija