• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

24.10.2024

20:05

Kraj: Novi poraz TSC-a, Legija slavila u Bačkoj Topoli!

Starsportphoto©

Fudbal

Kraj: Novi poraz TSC-a, Legija slavila u Bačkoj Topoli!

Podeli vest

Uživo pratite meč drugog kola Lige konferencija između TSC-a i Legije.

TSC - LEGIJA  0:3 (0:1)

Strelac: Bartoš Kapustka 12, Lakinjos 47, Čodina 62
Grad: Bačka Topola
Stadion: TSC Arena

Sudija: Julijan Vajnberger, Austrija

TSC: Ilić - Capan, Stevanović, Krstić - Jovanović, Pejić - Banjac, Radin, Stanić, Ćirković - Pantović 
Trener: Jovan Damjanović

LEGIJA: Tobiaš - Vžolek, Pankov, Kapuadi, Vinjagre - Kapustka, Augustinjak, Morišita - Čodina, Gual, Lakinjos
Trener: Gonsalo Fejo

 

UŽIVO

DRUGO POLUVREME

KRAJ! 

90. minut - Pokazuje glavni arbitar Vajberger da će se igrati još četiri minuta! 

Foto: Starsportphoto©

 

85. minut - Uspavanka u Bačkoj Topoli, navijači domaćeg tima polako napuštaju stadion! 

80. minut - Sve je manje vremena, a TSC nije ni blizu utešnog gola... Sa druge strane, Legija je potpuno zadovoljna trenutnim rezultatom, nema potrebe da srlja po četvrti pogodak. 

68. minut - Žolkovski je rukama zaustavio Stanića u kontranapadu, a ovaj mu nije ostao dužan i čini se udario ga po licu. Ipak, zapisan je igrač Legije zbog očiglednog faula. 

62. minut - GOOOOL! Sada je već izvesno da TSC ni večeras neće doći do poena u novoj sezoni, Legija vodi 3:0 nakon što je mrežu Veljka Ilića pogodio Kačper Čodina! 

 

 

52. minut - Ponovo je Legija bila veoma blizu gola TSC-a, dok domaćin sa druge strane ne može da pređe polovinu rivala... 

47. minut - GOOOOL! Ponovo TSC sporo ulazi u poluvreme, kažnjava to Legija i preko Lakinjosa verovatno stavlja tačku na meč u Bačkoj Topoli, Poljaci sada vode sa 2:0!

 

 

46. minut - Počinje drugi deo igre! 

PRVO POLUVREME

Kraj prvog dela igre! 

Foto: Starsportphoto©

 

45. minut - Još dva minuta nadoknade u prvom delu meča! 

35. minut - Drži Legija sve pod kontrolom na "TSC Areni", ne uspeva četa Jovana Damjanovića da pronađe put ka golu Kačpera Tobiaša. 

30. minut - Ćirković je centrirao iz kornera, a problema s aloptom imao je golman Tobijaš koji je, ipak, nekako sačuvao mrežu. Najbolja šansa za Topolčane u dosadašnjem delu meča... 

23. minut - Nema mnogo ritma od starta utakmice, a posebno od kako je Legija povela. Poljski velikan rešio je da se okrene ka zaštiti svog gola... 

18. minut - Još jedan pokušaj domaćih i ponovo je Miloš Pantović opasan po gol rivala! 

14. minut - Odmah TSC uzvraća preko Miloša Pantovića, gađao je ofanzivac domaćih nakon asistencije Banjca, ali lopta odlazi pored gola koji čuva Kačper Tobiaš. 

12. minut - GOOOOOOOL! Nažalost, Legija vodi na "TSC Areni", postojala je nada da će zbog ofsajda pogodak Bartoša Kapustke biti poništen, ali je VAR potvrdio odluku sa terena, gosti prvi dolaze do prednosti - 0:1!

 

 

7. minut - Interesantno... Na jednoj strani je u ofsajdu bio Aleksandar Ćirković, a na drugoj Kačper Čodina. Mnogo posla ima austrijski arbitar - Julijan Vajnberger. 

4. minut - Bolji početak gostiju iz Varšave! Luka Capan je napravio faul u opasnoj zoni, slobodan udarac izvodi Augistiniak, lak zadatak za golmana TSC-a Ilića, ostaje 0:0!

1. minut - Utakmica je počela! 

PRE MEČA

20:41 - Na klupi Legije sedi iskusni Portugalac - Gonsalo Fejo, on se odlučio za sledeći sastav: Tobiaš - Vžolek, Pankov, Kapuadi, Vinjagre - Kapustka, Augustinjak, Morišita - Čodina, Gual, Lakinjos

20:30 - Jovan Damjanović je uoči utakmice rekao sledeće.

Foto: Starsportphoto

 

- Imamo poštovanje prema protivniku, veoma su dobri, želimo da budemo skromni i ponizni, ali i uvereni da možemo da odigramo dobru utakmicu. Nosimo iskustvo iz Kazahstana gde smo odigrali dobru utakmicu, ali nismo došli do bodova. Igramo na našem stadionu i imamo sve preduslove da pružimo dobru igru i nadam se da će doći nagrada za to. Potrudićemo se da damo maksimum i verujemo se da će to biti dovoljno za pozitivan ishod. Imamo jasan put kako želimo da igramo, verujemo u to što radimo.

20:13 - Trener TSC-a, Jovan Damjanović, odlučio se za sledeći sastav: Ilić - Capan, Stevanović, Krstić - Jovanović, Pejić - Banjac, Radin, Stanić, Ćirković - Pantović!

20:07 - TSC će protiv poljskog velikana pokušati da osvoji prve bodove u evropskim takmičenjima ove sezone. Četa Jovana Damjanovića poražena je u prvom u Kazahstanu, Astana je bila bolja minimalnim rezultatom. 

20:05 - Dobro došli na lajv prenos utakmice drugog kola Lige konferencija između TSC-a i Legije. Sve detalje sa ovog meča uživo možete pratiti uz naš blog na portalu Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija