• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: U.Ć.

27.10.2024

19:54

SPEKTAKL! Kakva ludnica na "Meaci"?! Osam golova, preokreti, pogodio i Vlahović...(FOTO/VIDEO)

EPA

Fudbal

SPEKTAKL! Kakva ludnica na "Meaci"?! Osam golova, preokreti, pogodio i Vlahović...(FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Spektakularnu utakmicu imali smo prilike da gledamo u derbiju 9. kola italijanske Serije A, gde su fudbaleri Intera i Juventusa odigrali meč sa čak osam golova i na kraju podelili bodove - 4:4 (3:2)

Ma, šta se ovo večeras desilo na "Đuzepe Meaci", kakav smo ovo meč gledali, jednostavno rečeno - spektakl. Čak osam puta se zatresla mreža, a podatak da smo u poslednjih pet mečeva dva tima ukupno videli sedam golova, dovoljno govori.

Sve je krenulo u 15. minutu kada je Pjotr Zielinski doveo domaće u prednost sa bele tačke. Ta prednost nije dugo trajala, jer je Dušan Vlahović poravnao rezultat pet minuta kasnije. 

Foto: Tanjug/AP

 

Dobio je Mekini dugačku loptu u šesnaestercu, odlično je prosledio do Vlahovića i ovaj je mirno sproveo loptu u mrežu. Ovo je njegov šesti pogodak u ovogodišnjem izadnju Serije A.

Juve je sedam minuta kasnije preokrenuo preko Timotija Vee, da bi u 35. minutu Mktarijan ponovo doneo rezultatski egal. Međutim, to nije kraj kada je u pitanju prvo poluvreme, jer je samo dva minuta nakon izjednačenja Zielinski postigao novi gol sa penala i ponovo doveo "nero-azure" u prednost. 

Nismo dugo čekali na novi pogodak u drugom delu, a prvi put smo videli dvostruku prednost nekog od timova. Denzel Damfris postigao je četvrti pogodak za Inter večeras i u 53. minutu povisio na 4:2.

Foto: Tanjug/AP

 

A, onda na scenu stupa mladi Turčin Kenan Jildiz, koji u igru ulazi u 61. minutu i do kraja pravi ogromnu razliku. Bilo mu je potrebno deset minuta da se upiše u strelce i smanji zaostatak na jedan gol. U međuvremenu, tačnije u 77. minutu, Dušan Vlahović napušta teren, a srpski napad iako je postigao pogodak, čini se da nije ostavio najbolji utisak na terenu. 

Sjajni Jildiz u 82. minutu postiže novi pogodak za "staru damu" i izaziva pravu ludnicu na "Meaci". 

Foto: Tanjug/AP

 

Do kraja meča videli smo prilike na obe strane, devetnaestogodišnji reprezentativac Turske mogao je da postigne i het-trik, ali se istakao Jan Zomer. 

 

 

Šta reći, pravi spektakl, a nakon devet odigranih utakmica u Seriji A, Inter je drugi sa 18 bodova, dok Juventus ima bod manje i nalazi se na trećoj poziciji. 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija