• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

07.04.2022

07:42

KLADIONICE OTPISALE SRBIJU! Svetski bukmejkeri očekuju da će Orlovi ISPASTI U GRUPI!

Starsportphoto©

Fudbal

KLADIONICE OTPISALE SRBIJU! Svetski bukmejkeri očekuju da će Orlovi ISPASTI U GRUPI!

Podeli vest

Najveće šanse za prolazak u osminu finala daju se Brazilu i Švajcarskoj, dok je Srbija tek treći favorit, ispred Kameruna * Grupa nam je teška i niti smo mi srećni sa ovim rivalima, niti oni sa nama, kaže Milan Jovanović

Svetske kladionice smatraju da Fudbalska reprezentacija Srbije neće proći grupu na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kataru! Većina kladionica već je dala kvote za Mundijal, koji će biti održan od 21. novembra do 18. decembra, a predviđanja su da će izabranici Dragana Stojkovića Piksija učešće završiti pre nokaut faze.

Najmanja kvota za prolazak dalje iz grupe G je na Brazil, zatim Švajcarsku, dok je Srbija na trećem mestu (pogledati tabele). Za Kamerun maltene nema dileme da će odmah ispasti.
OSVAJANJE MUNDIJALA

Brazil 5,51
Francuska 6,50
Engleska 6,51
Španija 9,01
Argentina 10,01
..........................
Srbija 149,43


Samo opušteno



Međutim, bivši reprezentativci Milan Lane Jovanović i Nenad Milijaš, koji su igrali na SP 2010, uvereni su da Srbija može da prođe grupu. Prema Jovanovićevim rečima, nijedna reprezentacija nije srećna što će "orlove" imati za rivale.

- Baš je teška grupa i niti smo mi srećni sa ovim rivalima, niti oni sa nama. Ne razumem se u klađenje, niti znam na osnovu čega se formiraju kvote, ali na osnovu onog što sam video, verujem da Srbija može da prođe grupu. Pažljivo sam gledao utakmice i slušao izjave. Deluju hrabro, ali ne zaleću se kad pričaju i nikom ne prete. To mi se sviđa. Posebno me je oduševila utakmica sa Portugalom u kvalifikacijama. Kad je bilo najpotrebnije, nadigrali su i pobedili jakog protivnika. To mnogo govori - kaže Jovanović za naš list.

Foto: Starsportphoto

 



Nekadašnji napadač dao je gol za pobedu (1:0) Nemačkoj na Svetskom prvenstvu 2010. godine i tačno zna šta znači pobediti favorizovanog rivala. Piksijevim momcima poručuje da budu hrabri i ne podležu pritisku.

KVOTE


PROLAZAK IZ GRUPE G
Brazil Prolazi - 1,11 Ne prolazi - 6,62
Švajcarska Prolazi - 2,00 Ne prolazi - 1,72
Srbija Prolazi - 2,25 Ne prolazi - 1,57
Kamerun Prolazi - 3,42 Ne prolazi - 1,30
POBEDNICI GRUPE G
Brazil Prvi - 1,43 Nije prvi - 2,61
Švajcarska Prva - 5,55 Nije prva - 1,11
Srbija Prva - 6,49 Nije prva - 1,08
Kamerun Prvi - 12,57 Nije prvi - 1,01
UTAKMICE SRBIJE U GRUPI
Brazil-Srbija
1 - 1,49 x - 4,30 2 - 6,80
Kamerun-Srbija
1-4,10 x - 3,40 2 - 1,95
Srbija-Švajcarska
1 - 2,50 x - 3,05 2 - 3,00
PRVI STRELAC
Hari Kejn (Engleska) 7,58
Kilijan Mbape (Francuska) 8,29
Kristijano Ronaldo (Portugal) 12,62
Romelu Lukaku (Belgija) 14,25
Leo Mesi (Argentina) 14,34
...........................................
Aleksandar Mitrović (Srbija) 52,77
Dušan Vlahović (Srbija) 62,97

- Samo hrabro i rasterećeno. Ipak je to samo fudbal i niko im neće zameriti čak i da ne naprave veliki rezultat. Svi ih podržavamo, uz njih smo, verujemo im da mogu da prođu grupu, ali neće biti smak sveta i ako se to ne desi - zaključuje Jovanović.

Slično razmišlja i Milijaš, koji kaže da i kladionice mogu da pogreše. Način na koji reprezentativci igraju uliva mu poverenje da mogu daleko da doguraju.

- Neće biti lako, ali možemo da prođemo grupu. Neka kladionice pričaju svoje, a mi im poručujemo da i one mogu da pogreše. Srbija je igrala baš lepo u kvalifikacijama i ako tako bude i na Mundijalu, moći će da pobedi bilo koga. Imala je u kvalifikacionoj grupi Portugal, koji je važio za jaču reprezentaciju, pa ga je nadigrala. Ubeđen sam da tako može sa svima - ističe Milijaš.



Detalji odlučuju



Predviđanja da će Brazil biti prvi u grupi G pomoćni trener Crvene zvezde ne prihvata kao nešto što se podrazumeva.

- Niko nije prvi dok to ne ostvari. Igrao sam fudbal godinama i znam dobro šta znači i kad vas unapred proglase za pobednika, a vi izgubite ili niko ne veruje u vas, a vi pobedite. Moraće Brazil da dokaže da je najbolji u grupi. Detalji često odlučuju i uz malo sreće, moći će Srbija sa svim rivalima ravnopravno da se nosi - zaključuje Milijaš.


 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Vesti

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)
Društvo

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić prisustvovao je danas puštanju u rad dela stanične zgrade Železničke stanice Novi Sad i najavio da će do kraja avgusta ili početkom setpembra biti završene sve druge stanice na brzoj pruzi između Novog Sada i Subotice, koja bi trebalo da bude puštena u saobraćaj najkasnije početkom decembra.

05.07.2024

16:30

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija