• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2022

13:43

POZNATO KO STOJI IZA PRLJAVE KAMPANJE PROTIV NOVOG DRESA SRBIJE! Neki će pući od muke zbog uspeha ORLOVA, pa ne biraju sredstva!

Starsportphoto

Fudbal

POZNATO KO STOJI IZA PRLJAVE KAMPANJE PROTIV NOVOG DRESA SRBIJE! Neki će pući od muke zbog uspeha ORLOVA, pa ne biraju sredstva!

Podeli vest

Odbrojavanje do početka Mundijala u Kataru je počelo odavno, a fotografije dresa u kojem bi fudbaleri Srbije trebalo da nastupaju na predstojećem elitnom takmičenju podigle su veliku prašinu. Neshvatljivo je da u momentu kada se ponovo vratio kult reprezentacije i kada naš nacionalni tim diše kao jedan, pojedinci žele da dizanjem bure na društvenim mrežama naruše atmosferu i unesu nemir

Pokeretač antikampanje je ivesni Miloš D, izbeglica iz Hrvatske, koji dobro krije mesto prebivališta. Poznato je da ne živi u Srbiji i sa velike udaljenosti, krijući se iza tastature radi užasnu kampanju protiv novog dresa naše  fudbalske reprezentacije.

On je čovek koji ne bira sredstva kako da napakosti našem timu i uvuče nezadovoljstvo i među navijače, koji snažnije nego ikada podržavaju Orlove, a aktivan je na tviteru kao Serbian footy.

Neretko pljuje savez u svojim objavama, a smatra da se razume u sve! Od taktike, fudbalske infrastrukture, igrača, dizajna dresa! Misli da bi bio bolji od selektora Dragana Stojkovića, glumi skauta i na kraju krajeva, započeo je hajku u kojoj očigledno uživa!

Naravno, mnogo je više onih koji zaista vole Srbiju i podržavaju Piksijeve pulene, nego ljudi poput čoveka koji sa drugog komtinenta raspiruje mržnju.

Foto: printscreen

 


Malo je verovatno da nema zadnje namere, jer pokušava da stvori lošu atmosferu oko fudbalske reprezentacije Srbije, ne bi li ispao pametan i dobio koji lajk više, hvatajući se uvek za najmanju sitnicu. Nestvarno je agresivan u komentarisanju, a ostavlja užasne komentare čak i na nalozima FIFA i drugih relevantnih sajtova.

Izgleda da je uspeo u nameri, a to je da objedini sve srpske hejtere, pa ga sa velikim entuzijazmom prenose hrvatski I bosanski mediji.

Foto: printscreen

 

Niko ne kaže da dres (ukoliko zapravo bude onakav kakav je objavljen pre zvanične promocije) mora svima da se svidi. Kritika je normalna stvar i svako ima pravo da mu se nešto ne dopada, ali ovoliki fanatizam i loša namera je prevršila svaku meru. 

Primera radi, Austrija ima sličan grb kao Nemačka, kao što i slovenski narodi imaju grbove koji liče jedni na druge. Sada austrijski grb liči na pauka i skoro je redizajniran, što je slučaj i  sa nemačkim.  Ipak, najglasnije su odjeknule kritike na račun srpskog dresa zahvaljujući malicioznim ljudima kojima je najveća radost da hejtuju iz fotelje.

Kada ne odigramo dobro, onda su tu drvlje i kamenje po igračima, a nakon što su nam doneli veliku radost, završili kao lideri grupe i učili nas i te kako ponosnim, našli su se oni koji bi sve to da bace u vodu! Neki ne biraju sredstva da učine sve da se stvori negativna atmosfera.  

Miloš D. je svojim delovanjem uspeo da ujedini sve one koji ne vole Srbiju! Posebno su aktivni hrvatski mediji i iako su hrvatski navijači kritikovali novi dizajn hrvatskog dresa, nije im bilo teško da se ubrzo fokusiraju na Srbiju. Lokalpatriotizam je u komšiluku uvek bio prisutan, a i zašto bi u svom timu stvarali lošu atmosferu, kada mogu u našem? U tome im svesrdno pomaže sramnim oglašavanjima pomenuti hejter.

Foto: printscreen

 

Većina navijača smatra da naši fudbaleri zaslužuju punu podršku i to je ono što je najvažnije. Mizerna manjina će ostati u svoja četiri zida i nastaviti da čini sve kako bi pokušala da poljulja nacionalni tim naše zemlje, pa makar to bilo zbog boje dresa ili modifikovanog retro grba koji asocira na neka davna vremena i Kraljevinu Jugoslavije.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

a dres Crne Gore isto zuto crveni ,pa kako sad to

NEBOJŠA

pre 1 godinu

што се мене тиче могу играти и у ''крумпир врећама'' баш е заболе,АЛИ ШТО СЕ ФСС И СТОЈКОВИЋА ТИЧЕ 100% ЈЕ У ПРАВУ ЧОВЕК.то што ви БОТОВИ ФСС браните бјеку и пиксија,јер сте за то плаћени,симптоматичније је од тог што сте га ''провалили''.ЛУПАТЕ ГЛУПОСТИ,УОБИЧАЈЕНО.

walter white

pre 1 godinu

Ma da, kriv je on sto mu se ne svidja... Kao dres je fantastican, ali on eto digao hajku...pazi, molim te, konstrukcije. I jos izbjeglica iz Hrvatske, eeeej.....

Ns

pre 1 godinu

Dres je ruzan pa je ruzan sta ima ko da stoji ili ne stoji iza toga.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija