• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.T.

27.09.2022

09:48

KOLEKCIONARI SLIČICA PLAĆAJU 40.000 ZA JEDNU! Pogledajte koji su fudbaleri najtraženiji

Printscreen, Informer

Fudbal

KOLEKCIONARI SLIČICA PLAĆAJU 40.000 ZA JEDNU! Pogledajte koji su fudbaleri najtraženiji

Podeli vest

Histerija oko sakupljanja sličica fudbalera ne jenjava, pa kolekcionari daju i po 40.000 dinara za jedan stiker

Panini je specijalno za Svetsko prvenstvo u Kataru po prvi put odštampao kolekcionarske stikere koji se veoma teško dobijaju u kesicama, pa kolekcionari za njih plaćaju i po 40.000 dinara. Deca koja popunjavaju album, ali i većina odraslih muškaraca nije svesno da će cena stikera na tržištu za nekoliko godina dostići neverovatnu cifru. Zbog toga ih prodaju kolekcionarima za pet, šest, deset ili 40.000 dinara, nesvesti da će to parče papira za deset godina vredeti i po nekoliko stotina evra. 

Foto: printscreen

Sličica Nejmara košta 40.000 dinara


Na Limundu uveliko traju aukcije za prodaju ovih sličica, a mi smo istraživali koji su sportisti najskuplji. Očekivali smo da će ljudi tražiti najviše para za stiker Kristijana Ronalda i Lionela Mesija, međutim trenutno je najcenjeniji Nejmar da Silva! Za njegov stiker traže čak 45.000 dinara, a najviša ponuđena suma je 40.000 dinara!

Foto: printscreen

Ronaldo može da se kupi za 20.000 dinara

 

Za kolekcionarsku sličicu Kristijana Ronalda traže 20.000 dinara, baš kao i za Španca Gavija. Levandovski košta 18.000, Kilijan Mbape i Giljermo Očoa 15.000, dok za stiker Suareza morate da izdvojite 11.000 dinara. 

Foto: printscreen

Lionel Mesi i Dušan Vlahović "jeftini"

Zanimljivo je da za sada sličice Lionela Mesija nisu dostigle veliku cenu, pa stiker sa njegovim likom možete nabaviti već za 5000 dinara

Inače, ovo je predposlednji album koji Panini izdaje. Planiramo je da objave samo još jedan i to za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2024. godine. 

Prvi album sa sličicama fudbalera pušten je u prodaju pred Svetsko prvenstvo u Italiji 1970. godine, a osam godina kasnije, povodom Prvenstva sveta u Nemačkoj 1978, usledila je premijera puštanja u prodaju širom sveta.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija