• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.10.2022

11:10

ITALIJANI OBJAVILI LOŠE PROGNOZE! Napadač Srbije čeka DUŽA PAUZA! Ovo će ZABRINUTI Piksija, ali i sve navijače!

Starsportphoto

Fudbal

ITALIJANI OBJAVILI LOŠE PROGNOZE! Napadač Srbije čeka DUŽA PAUZA! Ovo će ZABRINUTI Piksija, ali i sve navijače!

Podeli vest

Napadač Juventusa Dušan Vlahović povredio se u 70. minutu meča Lige šampiona protiv Benfike, zbog koje je zamenjen

Trener Stare dame Masimilijano Alegri kuburi sa sastavljanjem tima, pošto su najvažniji igrači trenutno van stroja zbog povreda.

Osim srpskog reprezentativca, izostaju Kijeza, Di Maria, Pogba, kao i već pomenuti Vlahović koji je u suzama završio meč Lige šampiona u Lisabonu protiv Benfike.

Bivši napadač Fiorentine je obnovio povredu primicača, u procesu je oporavka i zato ga Alegri, kako je najavio, neće koristiti za današnje gostovanje Lećeu, iako italijanski mediji pišu da bi to mogao da bude samo jedan u nizu duela koji će Srbin propustiti, jer je povreda mnogo ozbiljnija i zahteva duži period oporavka.

Mediji u Torinu prenose da je Vlahović pod znakom pitanja i za utakmice protiv PSŽ-a u Ligi šampiona, ali i sa Interom u sledećem derbiju Serije A koji se igra posle Lećea.

Stara dama se nije oglašavala po tom pitanju, osim da Vlahović neće igrati u današnjem meču, a da li će biti spreman za duel sa Pari Sen Žermenom koji za Juve nema poseban takmičarski značaj, znaće se u narednom periodu.

Foto: reuters

Alegri neće bespotrebno forsirati Vlahovića, kako ne bi obnovio povredu

Izvesno je da se Dušan nalazi na stalnoj vezi sa lekarima nacionalnog tima i da, kako stvari stoje, zasad nema razloga za bilo kakvu brigu i bojazan da bi mogao da mu bude ugrožen nastup protiv Brazila na otvaranju Mundijala.

Do tog meča ostalo je još 16 dana, što je dovoljno vremena da se Dušan odmori i sanira povredu.

Sigurno je da ni Alegri neće bespotrebno forsirati Vlahovića, iako Juventusu gori pod nogama zbog nagomilanih kikseva i posrtanja od početka sezone. Torinski velikan će poslednji meč pred pauzu, zbog Mundijala, odigrati 13. novembra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija