• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.11.2022

17:31

TITE PRESEKAO! BRAZIL NAPADA SRBIJU SA OVIM IMENIMA! Ovo je konačan spisak za Mundijal! TU JE I VEČITI KAPITEN!

Reuters

Fudbal

TITE PRESEKAO! BRAZIL NAPADA SRBIJU SA OVIM IMENIMA! Ovo je konačan spisak za Mundijal! TU JE I VEČITI KAPITEN!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Brazila igraće na Svetskom prvenstvu u grupi sa selekcijama Srbije, Švajcarske i Kameruna

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće u grupi G, sa selekcijama Brazila, Švajcarske i Kameruna, dok prvi meč izabranici Dragana Stojkovića Piksija igraju 24. novembra protiv glavnog kandidata za osvajanje "Boginje" - Selesaa.

Selektor Brazilaca Tite danas je saopštio spisak igrača za pohod na svetsku titulu.

Ovo je spisak Brazila za Mundijal, na njemu je i Dani Alves, dugogodišnji kapiten selesao, za koga su mnogi tvrdili da neće putovati u Katar.

Javnost je, prema prvim reakcijama, najviše iznenađena izostankom napadača Liverpula Roberta Firmina, iskusnog špica koji je ove sezone u dobroj formi i ima već osam golova.

Foto: Tanjug/AP

Dani Alves

Golmani: Alison (Liverpul), Ederson (Mančester Siti), Veverton (Palmeiras).

Defanzivci: Tijago Silva (Čelsi), Markinjos (PSŽ), Eder Militao (Real Madrid), Aleks Sandro (Juventus), Danilo (Juventus), Aleks Teljes (Sevilja), Bremer (Juventus), Dani Alves (Pumas).

Vezisti: Lukas Paketa (Vest Hem), Kazemiro (Mančester Junajted), Fred (Mančester Junajted), Bruno Gimaraes (Njukasl), Fabinjo (Liverpul), Everton Ribeiro (Flamengo

 

 

Napadači: Nejmar (PSŽ), Vinisijus Žunior (Real Madrid), Rodrigo (Real Madrid), Rafinja (Barselona), Antoni (Mančester Junajted), Rišarlison (Totenhem), Gabrijel Žezus (Arsenal), Pedro (Flamengo), Gabrijel Martineli (Arsenal).

Reprezentacija Brazila će se naredne nedelje okupiti u Torinu gde će pet dana trenirati u Juventusovom trening centru posle čega će otputovati u Katar.

Prvu utakmicu na Mundijalu igraju protiv Srbije 24. novmebra od 20.00 časova.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija