• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.09.2017

23:53

UZEĆEMO I ZLATO, SALE OSTAJE SELEKTOR: Ako me ne oteraju, tu sam!

Košarka

UZEĆEMO I ZLATO, SALE OSTAJE SELEKTOR: Ako me ne oteraju, tu sam!

Podeli vest

Selektor Aleksandar Đorđević je posle finala Evropskog prvenstva u obraćanju srpskim medijima naveo da ostaje selektor, da će sledeći zadatak biti kvalifikacije za Mundobasket

- Ako me ne oteraju, tu sam - rekao je na pitanje novinara da li će i on biti tu kada dođe reprezentativna pauza. 

Selektor je potom otkrio kakvi su mu planovi posle Evropskog prvenstva. 

- Kvalifikacije u sledeće. Za nekoliko dana se vraćam u klubu, sledi oproštajna utakmica Dude Ivkovića i u novembru kvalifikacije. Dan posle tog meča počinjem rad sa Bajernom. Već se razmišlja o novembru i kvalifikacijama jer, čini mi se, igramo dve utakmice u gostima, u Nemačkoj i Austriji. Postoji mogućnost da se okupimo u inostranstvu, da ne dolazimo u Srbiju, pa da putujemo van. Razmišljali smo o tome, ali o tom-potom - zaključio je Đorđević.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mane

pre 6 godina

Sve čestitke za naše ratnike.Borili ste se časno i do poslednje kapi krvi.Na takav način pasti nije sramota nego naprotiv veliko junaštvo.Biće i drugih dana za megdana i još jednom velike čestitke Srbiji i Sloveniji na spektakularnoj borbi ,gde je odlučila možda malo i sreća.

Baki

pre 6 godina

Baš mi je drago zbog Đorđevića jer je toliko potcenjivao Slovence kao i sve druge ekipe koje su pobedili, jer je pričao da su Slovenci igrali dobro jer su i drugi to dozvoljavali, pa onda izjava gde je rekao da Slovenci treba da ponesu tablu kući jer su dali neviđeno mnogo trojki o tablu e sad neka on nosi onu tablu na kojoj je crtao, wooow koji strateg, ovo je isključivo njegov poraz, posebno zadnjih pet minuta, opšta bezidejnost, šutiranje iz nemogućih situacija čisto očajnički, eeej, nisu u stanju napraviti izmenu mesta da se oslobodi prostor za šutera.

Dare

pre 6 godina

Nikad ne potcenjuj protivnika, nikad a on ih je potcenio i mislio je da je posle Rusije već šampion, možda je hteo da ulije igračima pobednički mentalitet, ali to se ne radi tako, u zadnje 4 minute odbrana Slovenije je bila na vrhunskom nivou, naši nikako da nađu poziciju za šut i nema tu šta da se crta, moraju imati uigrane situacije za takve prilike, naši su neozbiljno prišli tom meču sa mišlju, bolji smo i pobedićemo bez konkretnih planova za svakog pojednica i ekipu.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija