• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.11.2018

22:00

DANILOVIĆ SVE ŠOKIRAO: Jokić NEMA ŽELJU DA IGRA ZA SRBIJU, da ne lažemo jedni druge!

Košarka

DANILOVIĆ SVE ŠOKIRAO: Jokić NEMA ŽELJU DA IGRA ZA SRBIJU, da ne lažemo jedni druge!

Podeli vest

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović sumnja da će centar Denvera Nikola Jokić nositi dres Srbije na predstojećim takmičenjima


Mislim da dečko nema želju da igra za reprezentaciju! Da ne lažemo jedni druge, ali to treba on da kaže. Ja bih kao predesednik KSS bio najsrećniji da dođe i igra za reprezentaciju, ali s obzirom na neka poslednja neigranja i razloge zbog kojih navodno ne može - rekao je Danilović prilikom druženju sa studentima u Podgorici, prenosi Sportklub.

Predsedniku Košarkaškog saveza Srbije nisu jasni Jokićevi poslednji razlozi zbog kojih je odbio da igra za Srbiju.

-  Prve godine je trebalo da potpiše veliki ugovor i to razumem i podržavam ga. Zašto bi rizikovao egzistencijalno pitanje i to mi je razumljivo. Neki drugi razlozi mi nisu razumljivi. Ja bih voleo i želeo da Nikola bude u timu, ali nisam siguran da on ima volju. Nadam se da grešim - rekao je Danilović prilikom druženju sa studentima u Podgorici, prenosi Sportklub.

Sa Danilovićem je u Podgorici bio i Žarko Paspalj koji ima drugačije mišljenje o nastupu Nikole Jokića.

- Imamo dva velika takmičenja, Svetsko prvenstvo 2019. i Olimpijske igre 2020. godine i neophodno je da Srbiju predstavlja najbolji tim. Mislim da će sve to sa Jokićem da se prevaziđe i da bude u najboljem redu. Srbija zaslužuje medalju, ima izvrstan tim i bilo bi šteta da do toga ne dođe - dodao je Paspalj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Izbeglica iz Srbije

pre 5 godina

Jer ne želi da igra za reprezentaciju svoje zemlj??? Dobro,ne mora. Kulturno mu se zahvaliti i odmah mu oduzeti državljanstvo i pasoš,pa nek igra za koga hoće.

Toni

pre 5 godina

Čovek nikome ništa nije učinio nažao. Niti je opljačkao banku (ili neki fond), niti je pretukao nekoga, zatrovao reku, pregazio dete na pešačkom,... Čovek ima (valjda ima) pravo da radi sa svojim vremenom i sa svojim telom šta hoće. Ako hoće da leži po ceo dan, i to može. Odakle bilo kome pravo da ga osudjuje. I to ga osudjuju gledaoci, koji gleeedaju i za to vreme ništa ne rade. Umesto da su za to vreme više radili i pomogli svojoj zemlji i svom narodu. Kao Predsednik što pomaže! Njima treba oduzeti državljanstvo jer ne pomažu dovoljno. A opet, i gledaoci su slobodni ljudi pa neka gledaju.

Penzioner

pre 5 godina

Pa ne mora !!! Ko ga JEBE !!! Nije bogom dan !!!

Cola

pre 5 godina

Nesto je trulo u drzavi Danskoj.... A u drzavi srbiji se sve raspalo. Da li treba Jokica sad razapinjati zato sto nezeli da igra za Srbiju mislim da je to pogresan potez. Jokic trebalo bi da zna sta je njemu dovoljno u zivotu a mora da bude i svestan toga da nemoze da uleti u jedan uigrani tim kad god on pomisli da je vrijeme. Mozda je to i velika greska sto se mi nadamo sad ce igrati pacemo da budemo prvaci. Srbija ima dobre igrace i bili smo u finalu igrali sa silom NBA i izgubili smo. Ako uzmemo u obzir da nas Srba ima 10 Miliona i gdje se nalazimo u svijetu sporta, izvinite ja se osjecam veoma ponosno i mislim da smo sportska sila. Da li se sjecate zavrsnog turnira u tenisu u Londonu jedne godine u Top 10 Igraca bila su 3 iz Srbije . To su oni koji su digli i Davis Cup za Srbiju. Vaterpolisti Kosarkasi Rukometasi, da ne nabrajam ih sviju nema sportskog nadmetanja u kojem nismo bili i sada smo ponosni na nase sportiste. Oni nisu igrali radi Love-Novac jer vecina njih je taj novac cak i donirala, ali su igrali za Love-Srbiju. To je velika razlika. Zato Jokane moj kad za stolovima u kaficima na terenima budu se imena uzvikivala Divac, Djordjevic,Bodiroga,Teodosic.....i mnogi drugi a masa bude ludela i te nase Srpske Velikane u nebesa dizala i kada budu momenti kada su ti Sportisti u nebesima u nasim mislima Navijaca Srba, dozivices neces biti tuj. Jedan AS koji je u svojoj karijeri zaradio mozda ko svi oni zajedno ostace u tim momentima veoma sam sa svoim materijalnim bogatstvom. Nije pitanje da li Nacija zeli da ti igras za nju nego pitanje je da li Sportista zeli da igra za svoju naciju. U NBA Jokan je jedan malo bolji prosjecan igrac, daleko je od dream tima. Nije osvojijo ni jedno prvesnstvo i mislim kako stvari stoje daleko je od NBA-Prstena,ako uzmem u obzir Golden State Worriorse. Zaradice Love Jokan dobre, ali daleko je slava Jokane. O cemu pricam sjeti se onog kosarkasa sto je napustio ekipu za vrijeme turnira pa odozdo gledo u njih na Balkonu a oni su ga pozvali da stoji pored njih na Balkonu, citiram njegove rijeci-Nije bilo tezeg momenta u mom zivotu, i neceg sto me uvjek prati i nikad sebi nemogu to oprostiti sto sam dozvolio da se desi, svaki put me ta odluka pomalo ubija. Nema veze ko je Jokan a onaj nas sto igra u americi dobar igrac, koji Jokan bolan, pa Svjetski prvaci su nasi Srbi. Nije on dovoljno dobar bio da bude u ekipi nasoj. Nedozvoli Jokane ovake

Milorad Culibrk

pre 5 godina

Ne treba Jokicu oduzimati ni drzavljanstvo ni pasos. Za to ne postoji ni moralni ni pravni osnov. Ako njegovo srce ne drhti za nacionalni dres i rezultate koje postize zemlja u kojoj je rodjen, zahvaljujuci kojoj je naucio da igra kosarku dzaba je bilo sta govoriti. Kao ljubitelj sporta i covek koji ujutru pogleda sportsku stranu da bih saznao sta je sa Novakom, Bobanom Marjanovicem, Bjelicom, Jokicem, Teodosicem i ostalim nasim sportskim pecalbarima. Jokic je jednom izjavio da je razocaran kako ga je srpska publika docekala prilikom jednog njegovog nastupa za reprezntaciju. Uredu je Nikola mi ce mo tebe cekati sa crvenim tepihom ... na koji ti mozda hoces a mozda i neces doci. Da li dete moze da zaboravi majcinu sisu. Ne moze ako nije Nikola Jokic.

Dusan V

pre 5 godina

Idiote,odakle ti ideja da je hrvat.Decko je srbin iz Sombora

Radomir

pre 5 godina

Jokić je dobar momak, talentovan, vredan i požrtvovan. On voli Srbiju i sve što radi radi za sebe i Srbiju. Nalazim da Danilović nije na nivou zadatka. Možda Jokić ima ambiciju da iz sebe izvuče svoj maksimum na terenima najbolje košarke na svetu i potvrdi talenat za košarku svoje nacije. Zašto mu naša zvanična košarka ne bi to omogućila? Poželimo mu uspeh i dobro zdravlje.

Brut

pre 5 godina

Ne mora da igra, nije u obavezi. Samo prestanite da ga hvalite na sva usta, svakom prema zasluzi.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija