• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2019

12:45

SELEKTOR "ORLOVA" NA NOVOM ZADATKU! Đorđević preuzima dvostrukog prvaka Evrope?

Košarka

SELEKTOR "ORLOVA" NA NOVOM ZADATKU! Đorđević preuzima dvostrukog prvaka Evrope?

Podeli vest

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević mogao bi da pored vođenja "orlova" preuzme i italijanskog velikana Virtus iz Bolonje

Kako piše italijanski "Il Resto der Carpino" selektor naših košarkaša mogao bi da preuzme dvostrukog osvajača Evrolige Virtus. Ekipa iz Bolonje blizu je odluke da se raziđe sa sadašnjim trenerom Stefanom Pinom Sakripantijem.

Isti izvor navodi da je Đorđević prvi izbor osvajača 15 titula šampiona Italije. Ipak, moraju sačekati odobrenje Košarkaškog saveza Srbije, a čitav posao mogao bi da se realizuje na leto, nakon Svetskog prvenstva u Kini.

Srpski stručnjak je u trenerskoj karijeri vodio dva italijanska kluba Olimpiju iz Milana i Beneton, nakon čega je sedeo na klupama Panatinaikosa i Bajerna. Kao igrač nosio je dres drugog bolonjskog kluba, Fortituda, pa ne čudi tolika povezanost sa Italijom.

ZATO JE VELIKI! Đorđević i JAKA poruka: Zašto da baš mi ne pobedimo te Amere?

SKANDAL U ITALIJI! Našem mladom košarkašu tokom utakmice govorili da je "SRPSKO GO*NO"




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija