• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.04.2019

19:51

(VIDEO) SUDIJE U AMERICI SU ODLEPILE! Tehnička greška zbog prijateljskog razgovora dva košarkaša!

Košarka

(VIDEO) SUDIJE U AMERICI SU ODLEPILE! Tehnička greška zbog prijateljskog razgovora dva košarkaša!

Podeli vest

Na trećoj utakmici četvrtfinalne serije plej-ofa NBA lige između Los Anđeles Klipersa i Golden Stejta desio se jedan jako čudan detalj. Sudije u najjačoj ligi sveta nastavile su da "briljiraju" svojim odlukama ove sezone

Glavni sudija meča odlučio je da u jednom napadu dosudi faul u napadu Džemajkla Grina nad Kevinom Durentom. Tu nije bilo ničega spornog, ali jeste u nastavku pomentue situacije...

ZANIMLJIVO! Bobi više problema imao sa tunelom i detektorom za metal nego sa rivalima!

Dva košarkaša nastavila su razgovor u prijateljskom tonu, uz osmehe na obe strane, ali se nešto tu nije dopalo arbitru koji je obojici pokazao tehničku grešku.

Nikome nije bilo jasno šta se dešava, ali je sudija ostao pri svojoj odluci.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija