• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.04.2019

21:23

BUDUĆNOST STIGLA U BEOGRAD! Igrači složni: Želimo pobedu!

Košarka

BUDUĆNOST STIGLA U BEOGRAD! Igrači složni: Želimo pobedu!

Podeli vest

Došlo je vreme za utakmicu odluke... Košarkaši Budućnosti su bez problema stigli u Beograd na meč sa Crvenom zvezdom. "Đetići" su više nego motivisani

- Došli smo da se borimo. Želimo titulu - poručio je Gordić za "Sport klub".

I Noris Kol veruje da njegov tim može do pobede.

Nadam se da ćemo uspeti da ponovimo partiju iz većeg dela četvrtog meča. Naravno da očekujem pobedu. Uvek očekujem pobedu - jasan je Amerikanac.

(VIDEO) NAVIJAČI NA TRENINGU! Zvezdaši dali podršku pred odlučujuću borbu!

Utakmica je na programu u ponedeljak (19.00) a ulog je više nego veliki - Evroliga i šampionski prsten.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jeleb

pre 4 godine

Jeste li ubacili dinar u bunar zelja? A, mozda ste svratili do Ostroga, pomolili se? Ako Zvezda izgubi od vas, onda i nisu tim! Pa, vi ste igrali tipicnu basketicu, "daj mi loptu" i juris, nikog vise nema, ja vodim, driblam i ja dajem...e, to je bila naivna Zvezdina odbrana...ali, ne mogu biti bas tako glupi i treci put pasti na istu foru..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija