• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2019

08:15

(FOTO) SKANDALČINA U NBA! Balija Jusuf Nurkić VELIČAO ZLOČINCE I UBICE SRBA!

Košarka

(FOTO) SKANDALČINA U NBA! Balija Jusuf Nurkić VELIČAO ZLOČINCE I UBICE SRBA!

Podeli vest

Sramotan potez Jusufa Nurkića! Šesti meč polufinala Zapada između Denvera i Portlanda (119:108) ostao je u senci majice koju je nosio povređeni košarkaš Blejzersa Jusuf Nurkić

Košarkaš iz Bosne i Hercegovine obukao je belu majicu sa imenima poginulih vojnika iz ratova devedesetih. Nurkić je ovim potezom veličao ubice, ljude koji su ubijali Srbe u Bosni i Hercegovini.

Nema sumnje da je želeo da isprovocira Srbe i Nikolu Jokića, koji je ostao hladan kao špricer i "strpao" Blejzersima 29 poena, šteta samo što Denver nije pobedio.

Na majicu su ispisana imena: Izeta Nanića, Safeta Hadžića, Mehdina Hodžića, Midhada Hujdura, Hajrudina Mešića, Safeta  Zajka, Enver Šehović, Adila Bešića i Nesiba Malkića, koji u Bosni imaju status "heroja" iz rata sa Srbima.

 

 

Navijačima Portlanda nije bilo jasno o čemu se radi, ko su ljudi čija su imena ispisana na majici, pa su dobili objašnjenje da se radi o "herojima".

- Heroji koji su ubijali Srbe u  Bosni, nevine žene i decu, ovo je provokacija za Jokića i Srbe koji gledaju utakmicu. Nadam se da će neko iz NBA lige reagovati, ovo je strašno - napisao je jedan od korisnika Tvitera.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Devet je Šehida Bosanskih Heroja ?@bosnianbeast27 #bosnia #ripcity

A post shared by Adis T. (@bluecicak) on May 9, 2019 at 10:32pm PDT

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
koki

pre 4 godine

Sto je najgore ...svi su osudjeni ratni zlocinci..

Jusuf

pre 4 godine

Niko osuđen nije ne lupaj.Proguglaj i uvjeri se.

VFC

pre 4 godine

Debilu, dokazi samo za jednog da je osudjeni ratni zlocinac, gdje su osudjeni!? Za razliku od vasih heroja koji je sve do jednog dobio minimlano 20 godina pa do dozivotne kazne... Umri smradu lazljivi...

Fatin

pre 4 godine

Svi osudjeni ratni zlocinci a svi mrtvi ahahhahahahahahhaha A sto je najjace o Izetu Nanicu Srpski generali govore sve najbolje kako je bio ugledan vojnik itd

Bgd

pre 4 godine

Da nije postao košarkaš sada bi se borio u Siriji na strani onih glavoseča. Vidi mu se po njušci.

Larry23

pre 4 godine

A žalili ste ga kad je slomio nogu?! Živ se raspadao!!!

Sindi

pre 4 godine

Trebalo je da kaze u cijem stilu nosi ovu kromanjolacku vahabisticku bradu.

Govedo obicno

pre 4 godine

Brada,dzihadista,vehabija,ali ima jedan drugi problem,kada vrati vreme unazad malo duze.Ostalo je ono IC,Nurkic,Jokic,sve na IC.Sto?E pa dedo neki mu se poturcio ,promenio veru.Kako nas turci sjebali,bracu podelili.Znao on to sve dobro i koju slavu slavili njegovi preci.

grof01

pre 4 godine

Niti jedan nije osudjen za ratne zločine za razlku od stotina pravoslavnih terorista osudjenih za genocid i ratne zločine. Pravoslavnim se ne svidja istina????

Pero Zajebanduz

pre 4 godine

Borili se civili koje tzv jna satjerala 92 u gradove Bosne oruzjem koje im i mi kupismo. Drzase te gradjane preko 4 godine pod ne normalnom uslovima u okruzenju uz uslove koje ni Göbels ne uradi Staljingradu. Izdigose se ti civili kao ptica albatros iz svojih opkoljenih dvorista i kuca rastjera se nislije, Kraljevcane i domace bradonje sa Bosanski brda i kako na joutube rece glavnokomandujuci vrs Lisica ili tih pjandura i drogerasa ne oslibodise i BLuku jer ih Klintona zaustavi na velike molitve Milosevica. Na Jukinim prsima su Bosanska djeca i ga ije koji ponovo obranite Bosnu od vukova preko Drine i ustasa iz Hercegovine. Tako se voli i brani Bosna. Koje ocitao lekciju? Jokic? Ni prdnuti nije smio od sramote i stida

Efendija

pre 4 godine

Ma ja nek ste vi srbi nevini vi nikog nikad ne dirate. Za vas su osuđenici heroji i lad ih velicate onda je ok. Fuj koliko ste odvratni cast izuzecima

Vidoje

pre 4 godine

Sve heroji otpora Bosanskog. Nijedan nije optuzen za necasne radnje , za razliku od vođa Bosanskih srba koji se ovde svakodnevno velicaju....

vilajet_bosna

pre 4 godine

đikanska, svetosavska, genocidna, šajkačarsko-čvarkožderska troprstaška rulja zapEnila od muke i bEsa

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija