• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.07.2019

09:38

SAZNAJEMO! Evo zašto je Sale precrtao Kalinića!

Košarka

SAZNAJEMO! Evo zašto je Sale precrtao Kalinića!

Podeli vest

Poput bombe je odjeknula vest da su Nikola Kalinić i Nemanja Nedović otpali sa spiska igrača na koje selektor Aleksandar Đorđević računa na početku priprema za Svetsko prvenstvo. Informer saznaje zašto među 18 momaka nema igrača Fenerbahčea

Mnogi su pomislili da je Kalinić precrtan zbog toga što je nedavno bio u centru skandala kad se pojavio video-snimak na kojem masturbira.

Ipak, prema saznanjima Informera, košarkašu Fenerbahčea se više zamera na pojedinim izjavama u medijima.

MNOGI SU ČEKALI DA SE OGLASI! Selektor Đorđević objasnio izostavljanje Kalinića sa spiska za Svetsko prvenstvo!

- Selektor je precrtao Nikolu pre svega zbog pojedinih istupa u medijima, kao i političkih komentara na društvenim mrežama, koji su podigli prašinu u javnosti. Stručni štab se plašio da bi zbog toga mogla da se naruši atmosfera u ekipi, pa je odlučeno da Kalinić ovoga puta ne bude deo reprezentacije - kaže izvor Informera koji je dobro upoznat sa dešavanjima u Košarkaškom savezu Srbije.

Selektor Đorđević je poručio Kaliniću da nije završio epizodu u nacionalnom timu i da će pozivi u budućnosti zavisiti od forme i ponašanja


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
to sale

pre 4 godine

Bravo Sale. Ona izjava kad mu je video izasao je sramotna tek kad ga je klub pritisnuo izvinjavao se a da ne govorim o politickim izjavama. Sto se tice njega kao kosarkasa ima vise licnih nego koseva. Nikad nije trebao ni igrati za reprezentaciju. 9 poena po utakmici i on bi u reprezentaciju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija