• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2019

14:17

(VIDEO) AL' NIKAD RUKE OD NEVERE! Polugoli Jokić u transu đuskao uz hit Dragane Mirković

Košarka

(VIDEO) AL' NIKAD RUKE OD NEVERE! Polugoli Jokić u transu đuskao uz hit Dragane Mirković

Podeli vest

Srpski košarkaš Nikola Jokić deluje hladan kao stena na terenu, ali postoje stvari koje i njemu "pogode žicu", a uglavnom je reč o pesmama

Iako je reč o Somborcu koji uživa uz tamboraše, Jokić je pokazao da mu nije strana ni folk muzika.

Na snimku koji je objavila popularna stranica "Neguj mo srpski jezik" videlo je kako centar Denver Nagetsa i košarkaške reprezentacije Srbije đuska iz pesmu "Pečat na usnama" popularne srpske pevačice.

Podsetimo, Jokić je dugo bio na meti ove humoristične stranice zbog odbijanja da igra za državni tim, ali od danas ratne sekire zakopane.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija