• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.11.2019

22:43

(VIDEO) EFESU DRAMA PROTIV MILANA! Jubilej Micova u porazu od Turaka, Olimpijakos demolirao Albu!

Košarka

(VIDEO) EFESU DRAMA PROTIV MILANA! Jubilej Micova u porazu od Turaka, Olimpijakos demolirao Albu!

Podeli vest

Košarkaši Anadolu Efesa pobedili su Olimpiju u Milanu sa 81:76 (16:17, 25:22, 21:21, 19:16) nakon neizvesnog meča u 10. kolu Evrolige

 

Efes je iskoristio dobru igru u završnici meča u Milanu i upisao sedmu pobedu u derbiju programa u četvrtak. Konstantna rezultatska klackalica tokom većeg dela meča prevagnula je na kraju na stranu Turaka.

(FOTO) TURCI, ŽELIMO VAŠU KRV! Navijači Olimpijakosa poslali poruku na petogodišnjicu smrti Marka Ivkovića!

Loše veče su imali naši reprezentativci, ali je Vladimir Micov imao svoj jubilej jer je postigao 2000. poen u Evroligi. On je ukupno imao 10 poena, Nemanja Nedović imao je devet, dok je Vasilije Micić ubacio šest u pobedi svoje ekipe.

Nešto ranije ekipa Olimpijakosa bila je prilično ubedljiva na gostovanju Albi u Berlinu. Grčki tim pobedio je sa 99:80. Nemci su od samog starta bila u konstantom minusu, a Vasilis Spanulis i ekipa nisu imali težak zadatak da održe prednost do kraja meča.

 

 

Nikola Milutinov imao je solidnu rolu sa osam poena i šest skokova.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

U poslednjem meču večeri Valensija je na svom terenu pobedila Himki posle velike drame sa 89:84 uz odličan učinak Vanje Marinkovića koji je ubacio 13 poena.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija