• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2019

11:53

KOKOŠKOV NAJAVIO ŠTA ĆE PRVO DA URADI KAO SELEKTOR SRBIJE i zahvalio se Divcu i Stojakoviću!

Košarka

KOKOŠKOV NAJAVIO ŠTA ĆE PRVO DA URADI KAO SELEKTOR SRBIJE i zahvalio se Divcu i Stojakoviću!

Podeli vest

Aleksandra Đorđevića na mestu selektora Srbije nasledio je Igor Kokoškov, koji će predvoditi naš tim u kvalifikacijama za plasman na Olimpijske igre

Kokoškov je i dalje pomoćni trener u stručnom štabu Sakramento Kingsa.

- Sve u životu je tajming. Ovo je samo kontinuitet nekog prethodnog rada u reprezentaciji i Savezu. Ništa novo se ne počinje, nastavlja se kontinuitet. Trener i selektor su samo servis nacionalnog tima, a moja želja je da nastavimo put koji je nacionalni tim imao svih ovih decenija - kazao je za RTS Igor Kokoškov.

POSLEDNJA ŠANSA ZA OLIMPIJSKE IGRE! Poznato protiv koga mogu da igraju naši košarkaši u Beogradu!

KOKOŠKOV OSTAVIO AMERE BET TEKSTA: Sanjao sam o Srbiji, a ne o NBA ligi!

 

Srpskom timu slede kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, kao i kvalifikacioni turnir za plasman na Olimpijske igre.

- Najvažnije je ono sledeće takmičenje, ja sam timski igrač i očekujem veliku pomoć od ljudi u Savezu. Pre svega treba da se napravi jedan veliki spisak potencijalnih reprezentativaca koji pretenduju da budu na spisku. Najvažnije je da ne propustimo nikoga.

SRBIJA ZVANIČNO DOBILA SELEKTORA! Kokoškov govorio o emocijama, ali i svom PRVOM ZADATKU!

(VIDEO) SAKRAMENTO OBOŽAVA BOGDANOVIĆA! Bogdan od skandiranja navijača nije mogao da odgovori na pitanje!

 

On je istakao da situacija sa "prozorima" nije zgodna.

To nije lako ni za trenere ni za igrače, ali su situacija sa Serđom Skariolom, koji je pomoćni trener u Torontu, kao i odluka Breta Brauna da se vrati u Australiju išle na ruku u ovoj situaciji. Tu je bila i velika, velika pomoć generalnog menadžera Sakramenta Vlada Divca i njegovog pomoćnika Peđe Stojakovića u ovoj situaciji - istakao je Kokoškov.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija