• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.12.2019

13:36

NBA JE MAFIJA! Samo Željko Obradović OVO SME DA KAŽE!

Košarka

NBA JE MAFIJA! Samo Željko Obradović OVO SME DA KAŽE!

Podeli vest

Željko Obradović, tener Fenerbahčea, uvek je bez dlake na jeziku, što na umu, to na drumu

Ovo puta tema je NBA.  Najtrofejniji i verovatno najuspešniji evropski trener svih vremena imao je kontakt sa određenim NBA klubovima.

Mnogi su ga tokom karijere videli u NBA ligi, ali se to do sada nije desilo - a verovatno ni neće. Obradović je tokom gostovanja Sportandu imao prilično konkretan odgovor.

O OVOME BRUJI AMERIKA! Pogledajte šta je Bjelica uradio Dončiću (VIDEO)

SRBI ISMEJALI IGRAČE DALASA! Bogdanović ih je poslao po burek, a onda je Bjelica uradio ovo (VIDEO)

 

- Zato što je NBA mafija koja ne daje treneru mogućnost da radi. I niko ne sme ništa da kaže na to. Ja mogu sada, zato što me nije briga. Imam mnogo prijatelja koji su treneri u NBA, zajedno smo bili neko vreme tokom leta, dolazili su baš da gledaju moje treninge. NBA je najbolja liga na svetu, ali bez trunke sumnje mogu da kažem da je mnogo evropskih trenera koji mogu da rade tamo. Lično mi nije važno da radim u SAD - kazao je Obradović.

SRBIN ŠOKIRAO AMERE I UTIŠAO DALAS I DONČIĆA! Maestralni Bjelica ubacio 30 poena i izjednačio rekord karijere (VIDEO/FOTO)

(VIDEO) PROBUĐENI JOKIĆ DOMINIRAO, ALI OSTAO BEZ TITULE HEROJA U BRUKLINU! Netsi slavili u dramatičnoj završnici, Denveru nije pomogao dabl-dabl Srbina!

 

Nada se da će biti još onih koji će ići stopama Igora Kokoškova.

- Stvarno bih to voleo, da vidim nekog Evropljanina na klupi NBA tima, da pokaže svoj kvalitet, a mnogo je stručnjaka odavde spremnih da rade u NBA. Setite se samo šta se dešavalo ranije. Na primer, Majk D'Antonif je Amerikanac, ali je rođen i odgajan u Evropi i bio je trener ovde. Dejvid Blat je Amerikanac, a Igor Kokoškov je 20 godina morao da radi u SAD da bi postao prvi trener.

 

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17