• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.12.2019

08:09

KAKVA JE SUDBINA ABA LIGE? Legendarni as tvrdi da Srbija može sama!

Košarka

KAKVA JE SUDBINA ABA LIGE? Legendarni as tvrdi da Srbija može sama!

Podeli vest

ABA liga je u velikom problemu, a bivši igrač Predrag Drobnjak smatra da bi naši klubovi morali da formiraju svoju ligu

- Ako mene lično pitate, ja mislim da Srbija ima kvalitet da napravi sopstvenu ligu i da iz te lige napravi neke bolje rezultate. To je moje lično mišljenje, iako meni kao skautu mnogo više odgovara da gledam Jadransku ligu, ali ponavljam, Srbija ima kvalitet i potencijal da formira svoju ligu - izjavio je Drobnjak, prenosi Sport klub.

(VIDEO) VELIKA SRAMOTA! Lazić udario na saigrače posle poraza u Zadru!

On je svestan da je dug put do ovog rešenja.

-  Naravno, mora mnogo stvari da se uradi. S obzirom na to da smo u 2019. godini, finansijski aspekt je najvažniji. Neophodno je ligu oblikovati, formirati sponzorski pul, TV prava, ima milion stvari... U svakom slučaju, Srbija ima potencijal i kvaltiet da napravi sopstvenu ligu - zaključio je Drobnjak.

Foto: Starsportphoto©

Kako je sve izvesnije da će ABA liga ostati bez prolaza u Evroligu, kakav je motiv ali i cilj igranja regionalnog takmičenja?

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija