• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2019

12:30

KOMŠIJE, DA NIJE TOG ČOVEKA NE BISTE GLEDALI EVROLIGU! Nekadašnji košarkaš Partizana stao u odbranu Čovića i podsetio Delije na važnu činjenicu!

Košarka

KOMŠIJE, DA NIJE TOG ČOVEKA NE BISTE GLEDALI EVROLIGU! Nekadašnji košarkaš Partizana stao u odbranu Čovića i podsetio Delije na važnu činjenicu!

Podeli vest

Nekadašnji košarkaš Partizana, ali i igrač sa NBA iskustvom Ratko Varda oglasio se nakon skandala na meču Crvene zvezde i Olimpijakosa kada je deo navijača vređao Filipa Čovića

U odbranu Čovića stao je nekadašnji centar crno-belih, ali i Detroita, Bešiktaša, Reala, Žalgirisa, Himkija, Prokoma, Mege i drugih klubova, Ratko Varda, koji je na Instagramu poručio sledeće, uz fotografiju na kojoj su pomenuti otac i sin Čović:

UBAČENE GRUPE IZ DRUGIH TABORA RUŠE KLUB, ŠIRE DEFETIZAM...Zvezda se oglasila: Znamo ko i znamo za koga rade! Objavićemo imena!

- Možemo da ih mrzimo ili volimo, pljujemo ili ljubimo, omalovažavamo ili dižemo u nebesa... Možemo mnogo ružnih stvari izgovoriti ili napisati jer na ovom našem Balkanu uspesi se brzo zaborave! Komšije, da vas podsetim, bez ovog gospodina koji sedi (Nebojša Čović) ne biste imali prilike da idete na utakmice Evrolige jer je Zvezda već bila ugašena! A ovaj dečko koji stoji (Filip Čović) vam je bio najkonstantniji i najbolji igrač prošle godine, bez koga isto tako ne bi igrali Evroligu - poručio je Varda.

Foto: Instagram/printscreen

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
georgpk

pre 2 godine

DA,POSLALI BISTE MU VELJU ILI SALETA M....STASVE PODNOSI PORODICA COVIC,DIVIM SE.TU MRZNJU IZMEDJU DVA KLUB JE POSEJAO BIVSI TRENER PARTIZANA SA SVOJIM VOJNICIMA ,MAFIJASIMA

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija