• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.12.2019

15:12

SVET KOŠARKE OVO NIJE VIDEO! Turci dižu Žoca u nebesa! Fener se raspada, a Srbin dobio OVACIJE! OSTANI ZAUVEK SA NAMA! (VIDEO)

Košarka

SVET KOŠARKE OVO NIJE VIDEO! Turci dižu Žoca u nebesa! Fener se raspada, a Srbin dobio OVACIJE! OSTANI ZAUVEK SA NAMA! (VIDEO)

Podeli vest

Ovo svet košarke skoro nije video - srpski trener Željko Obradović dobio je podršku navijača Fenerbahčea, koji je ove sezone u silnim problemima

Fener ove sezone ne liči na sebe, umesto pobeda na koje je tokom minulih godina navikao navijače, niže poraze. Ali, ako pitate navijače svi mogu da idu, svi mogu da budu zamenjeni osim Srbina - našeg trenera Želja Obradovića.

DELIRIJUM NA MALOM KALEMEGDANU! Šakota dovodi Amerikanca iz Olimpijakosa u Zvezdu (VIDEO/FOTO)

TURCI VERUJU U SRBINA! Željko Obradović dobio potpunu podršku Fenerbahčea!

 

  

Fenerbahče u turskom prvenstvu ima skor 9-3 i zauzima petu poziciju. Ne ide mu bolje ni u Evroligi, trenutno ima skor 5-10 i nalazi se na 15. mestu.

 

 

I pored toga, čovek koji je Fener odveo do titule prvaka Evrope, pred ligaški meč sa Bandirmom (89:79) dobio je neverovatne ovacije sa tribina.

Navijači su skandirali da žele novi ugovor za Obradovića, a sve je to pratio predsednik Ali Koč koji je pristalicama svog kluba odgovorio aplauzom.

UBAČENE GRUPE IZ DRUGIH TABORA RUŠE KLUB, ŠIRE DEFETIZAM...Zvezda se oglasila: Znamo ko i znamo za koga rade! Objavićemo imena!

ČOVIĆ U KLINČU SA NAVIJAČIMA! Ovako je reagovao prvi čovek Zvezde posle vređanja Filipa Čovića! (VIDEO)

 

Navijači su posvetili Žocu transparent.

- Ostani zauvek sa nama!

 

 

 

 

 

 

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija